10 причини, поради които собствениците на кучета са просто зашеметяващи жени!

Вие и вашето куче - просто сте неразделни. Страхотен екип. Сърце и уста.

Преминаването през живота с куче до вас просто ви прави щастливи. Защото кучетата са верни спътници във всяка ситуация. Но самите собственици на кучета също са нещо специално. Поели сте отговорност за вашия четириног приятел и бихте извадили десет крака, за да го накарате да се чувства добре. Затова не е чудно, че собствениците на кучета са страхотни хора. Какво точно е толкова необикновено за тях? Ето десет причини, поради които вашето куче може да разкрие най-доброто от вас.

1. Не пестите усилия

За да въведете вашето супер куче в живота си, не сте пощадили усилия, изминали сте мили из провинцията, само за да зарадвате тези лоялни кучешки очи.

Зареждане...

2. Щедър си

Споделяте всичко с вашия четириног приятел. Вашият диван, вашата храна, вашето легло ... НЕ МОЖЕТЕ да бъдете по-щедри от вас.

Зареждане...

3. Ти обичаш

С вашия вуфи до вас, можете да лежите на дивана по цял ден и да се гушкате.

Зареждане...

4-ти. Ти спа добре

Това дори е научно доказано! Според проучване от САЩ, наличието на куче в леглото има положителен ефект върху съня. Просто защото той ви защитава и веднага ще лае, ако някой се приближи твърде близо до вас. (Жалко е, че и той не пуска мъж в леглото ...)

Зареждане...

5. Вие сте толерантни

Някои биха казали, че имате нещо. Но всички те просто ревнуват. Тук-таме се излежава сляпа тенис топка, а сухата храна е в кухнята точно до вашата овесена каша. И какво от това?!

Зареждане...

6-то. Не сте строги

И това не бихте могли да направите. Кой може да се сърди на тези щастливи кучешки очи??

Зареждане...

7-ми. Привличате други хора

С кучетата опознавате много по-бързо другите хора, което ви прави отворени и достъпни!

Зареждане...

8-ми. Вие сте повече от познат

Британски учени установиха, че 28 процента от собствениците на кучета са срещнали голямата си любов, докато са разхождали кучетата си. И всеки втори французин си мисли, че да имаш куче помага да опознаеш някого и да флиртуваш. Така че шансовете ви да намерите любовта на живота си са повече от големи.

Зареждане...

9. Вие проявявате отговорност

Добро хранене, ваксинации и ранени кучешки лапи - научихте се да се грижите за малко живо същество, така че то да не изчезне.

Зареждане...

10. Мога да разчитам на теб

И абсолютно! Доказвате това с кучето си всеки ден. Не бихте подвели малкия си четириног приятел за нищо на света. Всеки, който се приближи твърде много до него, ще се справи с вас! Любов без ако и ако.

Зареждане...