10 съвета за ново начало: така че началът да успее в новия живот

Без значение дали се чувствате след края на дълги отношения като в свободно падане, независимо дали е висящо предизвикателна промяна в работата или друго ново начало: ако искате да доведете фундаментална промяна в живота си или трябва да направите такъв работа, вие също се нуждаете от съответните инструменти, за да овладеете началото на новия живот конструктивно.

Ново начало изисква сила, воля и - което е още по-трудно: цел, която трябва да се постигне. В лицето на голяма промяна, понякога имаме впечатлението в хаос, което потъва и губи ориентацията, страховете и съмненията се появяват... Тъй като не винаги е лесно да се запази ясна глава и преди всичко, да се намери необходимата енергия за рестартиране.
Ние извършихме някои стратегии, които наистина могат да ви помогнат да запазите изгледа на новото начало и преориентиране. Опитайте!

1. Нека вашите чувства!

Дори и да не е голяма промяна просто миниатюри - чувствата винаги са в ново начало. Пълзи в червената си баня и се опитват да се огънат иначе през емоционалния хаос, всъщност не помага. Нека вашите чувства свободни да бягат - бъдете тъжни, ако сте тъжни, смейте се, ако сте след това. Може да се наложи да консумирате цели семейни пакети от ръцете, ако смятате, че се справяте добре.
Но: Застанете отново на следващата сутрин и не оставяйте депресията си парализа, дори ако пасивността на лъжес може просто да изглежда най-лесно.
Нека вашите чувства също, но не потъвайте в него. Болката за загубата ще бъде по-малка с течение на времето!

2. Реч, вместо да поставяте всичко във вас

Общувайте и общувайте, това е много важна ключова дума, когато стоите преди ново начало: реч с най-добрия си приятел, сестра си или хубавата жена от павилиона зад ъгъла... Говорете с цялата душа, говорете за вашите желания и идеи и ще забележите как товарът ще бъде по-малък на раменете ви с времето.
Понякога също така помага да се изрази своите чувства и мисли в писмена форма. Така че защо да не водим дневник, в който пишете вашите съмнения и страхове, въпроси и желания?
Накратко: вземете стария ужас и новото натоварване!

3. Пробив

Промени и особено ново начало, изискват ясна глава. Така че не падайте директно от приключение в следващата, но ви дават шанс да дишате, да печелите разстояние и да презареждате батериите си.
Ако имате възможност, след това карайте малко. Отнасяйте се с промяна на тапета, оставете вятъра да духа около носа и мислите да си почиват в главата.

4. Станете ясни за чувствата си

Имате ли по-ясна гледка към нещата, след това слушайте в себе си: какво ви казва сърцето ви? Какъв ум? В каква посока трябва да отиде, какво искате?
План за ново начало може да бъде въведен само в действие, когато той стои.

5. Смъртоносни душа

Ако искате да получите поръчка в живота си, имате нужда от сила и увереност. Така: направи нещо добро?!
Отидете в уелнес баня, ако искате да се чувствате лесно като риба или да погледнете приятелски филм с приятелка. Въпреки че това не ви донесе по-близо до ново начало в първата стъпка, така че държавата душа успокоява и просто се справят добре!

6. Анализирайте причините

Да ви направят трезвен и обективен за събитията и опитите да ви зададат правилните въпроси: каква е моята връзка? Защо не се чувствам добре в работата си? Той е напълно човек да прави грешки - но в най-добрия случай просто ви прави едно време.
ВНИМАНИЕ: Анализът на причините не означава фиксиране на мозъка и се движи в порочен кръг аргументиращ. Експериментите да бъдат възможно най-обективни. Какво бихте посъветвали някой друг на вашето местоположение?

7. Завладее себе си обратно

Ако виси малко във въздуха, не сте сами: нещата завършват много често, ако или. Защото сте се отказали от големи парчета от себе си. За успешно ново начало трябва да научите отново да бъдете независими, да решите сами, да печелите самочувствие - и не зависи от това много от мнението или оценяването на друг човек.
Можете да направите всичко, ако искате!

8-ми. Равнина на малки етапи

Отидете при вас, за да направите една стъпка след друга. Кой очаква твърде много ново начало, може да бъде болезнено разочарован. По-добре е да се забият малки цели.
Очаквайте след края на края на една връзка не веднага, че няма да имате нищо против да стартирате бившия си партньор за пътя. Така че не питайте такива ситуации, само защото искате да докажете нещо..

9. Сънища - но без повдигане

Сънищата дават сила, дават ви надежда, увереност, оптимизъм.
Така че: сънища, рисувайте какво ново начало и бъдещето готово за вас.
Но: остават реалистични и в района на възможното. Така караш най-добре!

10. Живей си живота

Видял ли си "la vita è bella" -? Животът е красив, никога не трябва да забравяте, че също - или направо - в малко по-трудни моменти.
Така че плосък звучи: всеки край е готов да започне. Какво добро е, че ще разпознаете - съвсем определено!

Също така на gofeminin: красиви цитати и поговорки за всеки ден
© Istock