10 недвусмислени знака, че сте се разделили с бившия си десен!

Ами сега! Трябва да празнувате края на връзката си, вместо да роните сълзи цял ден. Защо? Следователно!

Дори ако ви е трудно да повярвате веднага след разпада, в по-голямата част от случаите линията е била просрочена! Няма значение дали вие сте го издърпали или вашият приятел.

Просто е глупаво, че съмненията редовно ви обземат, когато сте се разделили. Решението беше правилно? Не трябваше ли да му дам нов шанс? Забравете съмненията! По-добре прочетете следните точки. Ако дори двама от тях звучат познато, раздялата беше отдавна закъсняла и трябва да сте щастливи, вместо да скърбите за загубена любов.

1. Само сте се карали - заради дреболии.

Отворената туба паста за зъби, грешната марка кисело мляко: спорът за нещо подобно не си струва. Знаете това много добре, но ако това продължаваше да ви ядосва, това е сигурен знак, че нещо във връзката отдавна не се е объркало.

2. Той не те уважаваше.

Без значение какво сте казали или направили, винаги сте забелязвали, че мнението ви всъщност няма значение. Честно казано: това е абсолютно забранено!

3. Никой от вашите приятели не го харесваше.

Вероятно приятелките ви никога не са го казвали, но все пак сте чувствали, че всъщност не харесват приятеля ви. Сигурно е имало причина за това ...

4-ти. Едва ли сте имали нещо общо.

Противоположностите се привличат: това може да се отнася за някои двойки. Но не и за повечето от тях. Да се ​​радваме, че вече не трябва да гледате футбол или екшън филми.

5. Той никога не ви подкрепя и вашите планове.

За проблеми / промени в работата, планирането на празника или дори дизайнът на уикенда, той никога не е проявял интерес.

6. Ако имате нещо хубаво, първо казахте на приятелките си.

Защото той никога не се интересува от живота ви, винаги сте споделили всички добри новини първо с приятелките си.

7. Винаги сте били подредени с приятелките си.

В което винаги сте търсили комфорт и съвети, ако не е толкова добре. Знаеше, че все пак няма да слуша правилно.

8-ми. Никога не си мислил за общо бъдеще.

Тръс, да се ожени, деца - или дори празниците следващата година: в плановете ви, вашият бивш е играл само подчинена роля. Очевидно той не беше достатъчно важен за теб.

9. Не беше себе си, когато бяхте с него.

"Много сте се променили."Това изречение звучи ли ви познато?? Ако можете честно да признаете, че сте се държали по различен начин с бившия си и винаги сте се правили на малко, тогава е крайно време за раздялата!