11 неща, които направихме, преди да имаме деца

Децата са гордостта на американските родители. Но с цялата радост за потомството, най-убедителните родители не помагат, но мислят за времето, когато все още нямат деца.

Все още си спомняш как е, когато просто трябва да се тревожиш за теб и никой друг? Какво се случи, ако ... Не, не трябва да искате да разменяте децата си. Но ще ви помогнем за скока, както и когато все още нямате деца.

Можем да ядем всичко

Дори и сега, тъй като имаме деца, ние си позволяваме да победим направленията. Малко бързо хранене и шоколадовият шоколад не носят едно. Постоянно вихър, но лошата съвест през главата му. В края на краищата, един е модел за подражание сега и трябва да се държи по отношение на храненето.
И ако скъпата малка виж един с нелетадрот на масата, е трудно да се увери, че вече не можете да ядете сладък вечер.

Спят в кукли

О, какво е това за известно време! Сън толкова дълго, колкото искате. Най-добре за обяд, просто право бързо да ядете хапка и след това се посвети на удължено сгъване на обед.
Е, скъпи родители, това беше. Ние никога няма да спим отново толкова дълго. Защото докато децата са малки, те го мразят да спят. И ако сте толкова големи в някакъв момент, че искате да спите толкова дълго, вътрешният ни часовник вече е напълно регулиран. За години на обучение ни позволете след 6.Събудете се 30 часа. Копита.

отегчена

Всеки го знае, абсолютно нищо, дори ако всички врати са отворени. Колко пъти сме седяли пред телевизора в лъчисто слънце и мислех, "уау, аз съм толкова скучен".
Но честен, понякога това трябваше да бъде лесно. И сега с деца? Скуката не съществува. Децата държат един на тръс, винаги. Дори и да спите мирно в леглата си. Винаги има нещо за вършене.

Парти всеки уикенд

Това бяха дните. Петък след работа или университет дрямка и след това сте започнали, от бара до бар до ранните сутрешни часове, понякога дори в клуб за танци. С деца, но не получавате нищо лошо с мен. Първо, трябва първо да има детегледачка. За съжаление, те не са наоколо, като пясък край морето. И тогава все още има нещо с липсата на сън и предполагаемия махмурлук на следващия ден. Тези разработки са деца не само неизвестни, но и напълно вина.

Секс в апартамента

Когато нямахме деца, нямаше причина да действаме меко и внимателно в апартамента. Апартаментът най-накрая беше свободен и се настанява най-благосклонно и един сами. Ако само малките детски крака над паркета ще бъдете малко по-внимателни. В края на краищата, не искате да нарушавате децата ненужни. И да, разбира се, ако децата виждат, че родителите също се обичат след години и намират желание, така че бедното дете трябва да хване родителите дълго време преди любовта игра.

Спонтанно отивам на пътуване

Ако искате да избягате от ежедневието спонтанно, просто сте свалили раницата и сте започнали. С скъпата отстрани, такова спонтанно пътуване през уикенда направи два пъти по-забавно.
С дете от страната често е планирано пътуване от спонтанното пътуване. Който вече започва с багажа! И продължава с настаняването. Миналото време на хостел и софтуер.
Най-добре е да имате малък апартамент за себе си, в който можете да действате всеки ден и нощ, като популярен. Това на свой ред води за съжаление и за увеличаване на разходите. Може би през уикенда, но само за баба и дядо?

поръчка

Дори ако почистването без дете не се забавлява, те са имали поне теоретично все още времето. И ако можете да преодолеете за почистване на около 20 часа, тогава това беше точно така. Във всеки случай, апартаментът също се грижи за 3 часа след почистването.
Ако имате деца на първо място, тогава домът поглежда няколко минути след почистващия маратон, както преди. Пръст и отпечатъци на прозорците, пясък в залата и трохите навсякъде. И играчката, която умишлено депозира скъпите малки във всяка стая, не трябва да се подценява. Но ние не искаме да се оплакваме. Междувременно имаме метод ", който гледа навътре"!

Постоянно дати

Имаше време, там паднахме в ръката на любимия човек на датата в следващия. Всяка вечер имаше нещо друго, което да изпита: кино, музей, бар, ресторант - за съжаление стават рядкост с деца. Храната е самостоятелна, вечерната заетост е да донесе децата в леглото и след това да се върне във филм на домашния диван. Често този тип "дата нощ" завършва около 21 часа.

Проклятия, проклятия, проклятия

Да, преди да имаме деца, бихме искали да имаме кълна дума за устните, понякога две или три. Но сега, както ние сме отговорни настойници, обръщаме внимание на това, което казваме, кога и на кого. Най-късно, ако наблюдавате потомството как той се изплъзва от ръката си и той съобщава силно: "о, лайна, не отново!"

Виж какво всъщност харесва

"Игра на престоли" и "оранжевото е новото черно" не са подходящи програми за деца. за жалост. Трябва да изчакаме, докато потомството е в леглото.

вечеря за двама

Гответе заедно в мир и яжте. Ето как животът погледна децата. Днес, три години по-късно и двама души повече в домакинството са на печката и имат чувството, че можете да направите цялото село. И най-доброто в светлината на светлината. Частите са внезапно огромни, хладилникът сякаш се изпразва и винаги липсва нещо. И все пак, очаквате с нетърпение, когато Racy Bands имат пълна уста!

Компенсация за всичко: най-емоционалните моменти в живота на мама

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Джейн Шмит