12 неща, които само жените разбират, които обичат да ядат цял ​​живот

"Фу, след пицата съм пълен с хартия... какво е за десерт?"

Обичате храната? Вие сте вечен ценител, който се радва на бургер точно както на 5-звездното меню? В джоба ви винаги се крие лека закуска и ако не ядете нищо повече от 2 часа, вие сте в лошо настроение? Ей ние те разбираме. Добре дошли в кръга от жени, които просто обичат да ядат цял ​​живот и са постоянно гладни.

Колко пъти трябва да имате изречението "не просто ядехте?"Слушам? Твърде често? Е, тогава тези 12 неща определено са запознати:

1. В чантата ви винаги намира закуска

Дали стратегически поставен кифла, останал шоколадов бар или няколко забравени бонбони - нещо годни за консумация е винаги белодробно в чантата ви и се използва при спешни случаи.

2. Червило? Не си струва

Разбира се, червените устни изглеждат страхотно, но най-малко червилите продължават да ядат наистина стояха. И защото знаете, че не сте имали нещо дълго време, предпочитате да го оставите веднага.

3. Гледането на филм без ядене е невъзможно

Хора, които не получават пуканки или никой в ​​киното, не можете да разберете. 90 минути без нещо, което да полагате филм? Не благодаря!

4. "Просто ядеш" чуш ли някога

Или също: "Как може отново да сте гладни?"

5. Понякога всичко, за което мислите, е храната

Цял ден през главата ви бръмчат само останалите макарони, които ви очакват в хладилника у дома. Или пицата, която италианците имат тази вечер. Хммм...

6-то. Казвате, че сте сити - и 20 минути по-късно отново сте гладни

"Вече не мога да хапна... все още има десерт?"

7-ми. Харчите повече пари за храна, отколкото за дрехи

Ако салдото по сметката вече изглежда лошо в средата на месеца, това не се дължи на обширната обиколка на пазаруването, а на точка номер 8...

8-ми. Просто пазарувайте това, което е в списъка? Невъзможен

Добре известно е, че човек не трябва "да пазарува гладен " - но това не е така при вас. Всяка покупка завършва с много повече, които се озовават в колата, отколкото е било реално планирано.

9. Любовта НАИСТИНА минава през стомаха ви

Ако избраният от вас партньор може да готви, с вас ще свършите за нула време.

10. Винаги търсите оправдания, за да ядете повече

Особено когато сте в дните си, това е идеалната възможност да продължите да се връщате към шоколада, нездравословната храна и други подобни, без да изпитвате съвест. да вземете.

11. Не можете да бъдете спрени в Pinterest

Имате твърде много щифтове само за вкусни рецепти и хакове за храна и винаги сте във възторг, когато търсите нови ястия. Между другото: Имаме и много вкусни неща на нашата страница в Pinterest!

12-ти. Печенето на нещо за другите е предизвикателство

Това е просто защото бихте искали да измажете вкусните бисквити или вкусната торта сами веднага и на място!