14 прости идеи за тераса с незабавен ефект!

Само защото терасата е навън, тя не трябва да бъде еднакво хубава. Ние ви показваме най-добрите идеи за тераса, с които вашата открита се превръща в открито.

Тераса е просто толкова прекрасен лукс, който много хора искат. Но тези, които имат тераса, често ги оформят мащеха. Маса, четири стола и това беше. Тераса може да бъде идеалната смес от вътрешна и външна употреба.
Но тя трябва да бъде подобно на една стая в къщата. Само защото терасата е навън, това не означава, че не можете да го поставите! Ние ви показваме няколко красиви идеи за тераса, които са лесни за прилагане и направете терасата ви за благосъстояние.

Идеи за тераса: 1 Външен килим

Смесица от различни текстил прави дома в светкавица. Същият ефект има външен килим на терасата. Той е декоративен и също помага да се запазят краката на вечерта.
Но, разбира се, не можете просто да използвате килим навън, защото не искате да го носите в къщата всеки дъжд.
Въпреки това, специален външен килим е водоотблъскващ, отблъскващ мръсотия и също така устойчив на светлина. Тъй като външните килими са изложени на постоянна UV радиация, тя се нуждае от висококачествен модел, така че цветовете да не избеяват, но остават сияещи за дълго време.

В допълнение, трябва да се уверите, че външният килим е изтъкан от приятен материал, ако искате да стартирате бос. Много външни килими са от юта или сизал. Това са декоративни, но могат да бъдат надраскани. Въпреки това, има и многобройни външни килими, изработени от синтетични влакна като полипропилен, полиестер и полиамид, които често се чувстват по-меки.

Идеи за тераса: 2 различни източници на светлина

Съветите да направят тераса хубаво, не са толкова различни, колкото съвети, за да направите дома хубаво да се направи. В интериора едва ли е по-голям Fauxpas, отколкото само един източник на светлина на стая. Светлинен източник позволява на стаята да изглежда директно мрачна. Отвън не се прилагат други правила. Може би най-добрата идея за дизайна на терасата е да се използват няколко различни източника на светлина.
Широко разпространена грешка е, че трябва да имате ярък светлинен източник, който просветлява всичко. Има няколко, по-слаби светлини също толкова ярки, ако не и дори общо, и те създават уютна атмосфера. Красива идея за терасата са фенери и приказки като добавка към външната светлина. На открито подходяща приказка е точно тук на Amazon.*

Идеи за тераса: 3 стена деко

Сега имаме уютен килим и удобни източници на светлина. Какво ще липсва, ако го направиш в къщата? Точно, стена деко. Също така на терасата, стените на Кахед допринасят за тази жилищна атмосфера. Така че, ако вашата тераса е разположена на стената на къщата, задължително декорира стената. Ще бъдете удивени коя разлика го прави.

Идеи за тераса: 4 вертикална градина

Друг красив начин за украса на външните стени са вертикални градини. Терминът е малко подвеждащ. Под вертикална градина всичко е обобщено - от рафтове, на които са засадени цветя, до засадена стена. Разбира се, ето какво харесва. Растения за лесно обслужване, билкова градина, или каквото ви прави щастливи. Декоративни са всички растения.

Идеи за тераса: 5 пожарна яма

Ако се чувствате като прилагане на малък проект за DIY (и има необходимото пространство), терасата му може също да допълва камина. Пожарните ями са декоративни и невероятно уютни за убеждения с приятели или вечер, пълни с маршмалоу и гранулас с децата.
За вашия вариант на камина само трябва да вдигнете малка дупка в градината и да проправите ръбовете с около 20 см широчина. Напълнете ставите с разделяне и дупка с лава мулч.
Като алтернатива, можете също така оптически да отделите зона на по-голяма тераса, където можете да купите купата и поставяте места за сядане на безопасно разстояние. Но и красиво място в градината, например сравнително далеч от действителната тераса в беседка.

Идеи за тераса: 6 Аксесоари

На терасата не трябва да правите без аксесоари. Купува подходяща украса за на открито и рак. Пуф, няколко възглавници, саксии и одеяло могат да причинят истински чудеса. Просто обърнете внимание на няколко основни правила за декорация:

  • Винаги комбинирайте нечетен брой аксесоари. Групи от три или пет работа за окото на хармоничното.
  • Обърнете внимание на свързващия елемент. Например, избира аксесоари от цветен свят или от материал, също така е възможно същата форма.
  • Избира аксесоари с различни размери и комбинира висока декорация с плосък. Въпреки това, той гарантира, че високият деко е зад ниското.

Идеи за тераса: 7 растения

На терасата вече сте в провинцията. Ето защо най-малко мислите за декориране на вашата тераса с растения. Растенията също правят огромна разлика тук отново. Те помагат на терасата да не е рязко различна от естествената среда, но хармонично се вмъкна в нея.

Идеи за тераса: 8 Монохромен дизайн

Друга проста идея за терасата е монохромен дизайн. Избира цветова схема и настройва цялата ви тераса подходяща за това. Монохромен означава, че се използват само градации на един цвят. Звучи скучно в описанието, но завършеният резултат е нещо, освен скучно!

Идеи за тераса: 9 комплекта контрасти

Точно толкова хладно, колкото монохромен дизайн може да бъде дизайн с висок контраст. Съчетава допълнителни цветове един с друг. Които могат да бъдат по-ярки, в които сините и жълтите употреби, или фини, когато атакувате антрацит и дърво. Който обича модерното, поставя право на черно и бяло.

Идеи за тераса: 10 елона

На голяма тераса, една маса изглежда понякога загубена със столове. Въпреки това, можете лесно да се справите с това, като разделите терасата в различни области. Какво ще кажете за лоба област, например? Там можете да лъжете удобно и да прочетете книга и в същото време разкрасвате терасата ви.

Идеи за тераса: 11 покриви

Вече е впечатляваща коя разлика може да направи покрив. Тя завършва дизайна на терасата и го прави удобно. В същото време покривите, разбира се, са практични. Те осигуряват защита срещу слънце и дъжд и ни позволяват да се наслаждаваме на градината по-дълго.
За съжаление, балдахин не е много евтин. Който не иска да инвестира в истински покрив, също може да помогне с висококачествен чадър или слънце.

Идеи за тераса: 12 необичайни настилки

Който всъщност казва, че терасата може да бъде положена само с естествен камък или дърво? Има цяла гама от подови настилки за тераси, които могат да бъдат истински привличащи очи. Дървен под може да изглежда страхотен стилен, точно като трайната алтернативна WPC. Защото камъните за настилки имат романтичен чар и дори са стабилни.
Ако не се чувствате така, че непрекъснато се превръщате, но може да използвате и тераси. Нещо по-евтино, но може би дори стилни могат да бъдат открити плочки. Те са издръжливи, лесни за почистване чрез гладката си повърхност и има в много специални цветове и модели.
Тъмно до нещо! Може би една интересна земя е точно каква е вашата тераса.

Идеи за тераса: 13 Специална тераса мебел

Че мебелите трябва да бъдат от глас, така че декорът да действа хармонично, е слух, който за съжаление е упорит. Но това не го прави изрично. Напротив: едва ли има по-голям грях, отколкото когато леглото, нощните таблици, кабинета, пейката и гърдите на чекмеджетата са еднакви. Не е различно на терасата.
Толкова хубаво, колкото може да бъде и ратан, съчетава се с някои необикновени парчета. Затворете хладния хамак или изключвате масата. Понякога това е точно каква е разликата между скучна тераса и тази, която изглежда, че тя е била настроена за Instagram.

Идеи за тераса: 14 Палетни мебели

Разбира се, също е важно мебелите да се поберат на терасата. Това означава, че една малка тераса с големи или много градински мебели е с наднормено тегло. На голяма тераса са загубени два стола и малка маса.

Така пасва мебелите на повърхността на терасата. Във съмнение, панелните мебели са красива и рентабилна алтернатива, защото можете да ги приспособите с малко изработено умение на вашата тераса.