16. Годишнина на сватбата: магически идеи за сватба на сапфир

Значението зад 16-те. HardweDsids едва познава някой. Тя има нещо мистично и вероятно е един от най-важните сватбени дни. Научете повече за това.

След 16 години брак сте стигнали до сапфира сватба. Тази годишнина на брака няма да достигне всички двойки. Съответно можете да изберете да се гордеете със себе си и трябва да празнувате този ден!
Човек е усвоил много препятствия заедно, може би семейство, но във всеки случай човек расте заедно като двойка. Човек знае как никой друг и може да празнува любовта си към такъв специален ден. Леко гледа назад към това, което вече сте постигнали, и изглеждат пълни с увереност в това, което идва.

16. Годишнина от сватбата - значението зад него

16. Сватбеният ден се нарича още сватба на сапфира. Сапфирите са ценни скъпоценни камъни. Те се състоят от минералния корунд и следват в твърдостта плътно зад диамантите. Така че е изключително твърд материал. Сапфир гмуркане в различни сини тонове. Ако камъкът е оцветен в червено, човек не говори за сапфир, но от рубин.
Сапфирите, както и други скъпоценни камъни, се приписват на енергия, която преминава към превозвача. Дори в древността сапфирите се считат за защитни камъни, които трябва да поддържат злото и да донесат мир. Дълбокото синьо също символизира мир, яснота, но и съпротива и лоялност.

Символиката зад нея става ясно ясна. Бракът, който притежава 16 години, също доказва дълготрайността. За разлика от свежата любов, тя също е по-повлияна от почивка от вълнение.
В допълнение, двойката доказа, че тяхната любов е постигнала известна степен на твърдост. Тя не е на нивото на диамант, но тя вече е успяла да са сапфири. Вашата връзка е толкова ценна като сините скъпоценни камъни. В същото време сапфирът обещава годишнините за бъдещата лоялност, съпротива и мир.

Четене Съвет: Всички сватбени дни с един поглед: това означава всеки сватбен ден

16. Годишнина на сватбата: сапфирови сватбени подаръци

Сапфирови бижута
За сватбата сапфир, истински сапфири са естествено очевидни като подарък. Сапфирите са популярни скъпоценни камъни. Пръстени, гривни, обеци, вериги, брошки - всичко като това се намира със сапфири. Значението на скъпоценен камък прави подаръка несъмнено по-специален. Schmuck със сапфири е за съжаление относително скъпо.

сапфирено синьо
До 16. Сделка, разбира се, не трябва да бъдат сапфири. Можете също така да транспортирате същото значение със сапфирен син подарък. Които могат да бъдат други сини скъпоценни камъни. Но това също може да бъде много различни подаръци. Спално бельо, вази, ястия - каквото и да е партньорът е удоволствие, е идеалният подарък.

Синя маса за маса
Красива и рентабилна идея за подарък е самостоятелна вечеря. Особено с двойки, които са решили да си направят един друг да подаръци, това е популярна идея да се направи другото дори удоволствие. Един прост начин да направите самоцветната храна малко празнична е декорация на синя маса. Така че общата вечеря е верен на мотото на сапфира.
Четене Съвет: 3 Курсове Меню, 3 пъти различни: идеи за фантастична вечеря

Синя кошница за подаръци
Вместо голям подарък, няколко малки подаръка в кутия или кошница могат да бъдат сладка идея. Какво ще кажете за 16 малки неща, които трябва да съответстват на 16. сватбен ден? Всеки, който купува всички подарък в синия вариант, също използва символика на сапфира.

Общ опит
Най-късно след 16 години брак ежедневен живот и навик вероятно са неоспоримо. Приключенски подарък може да бъде идеалният подарък, за да направите нещо ново. Това не е необходимо да бъде парашутен скок, дори вечеря в тъмното (тук в Jochen Swiss Book *) вече може да бъде добре дошъл промяна.
Тук достигате директно до прегледа на преживяването на подаръци в Jochen Swiss.*

16 Любими цветя
Цветята са класически сред подаръците за деня на сватбата. Ако искате да дадете на букета малко повече смисъл, можете да отидете на 16-годишния брак точно 16 от любимите цветя на партньора.
Но има и 16 различни цветя, които да избирате и да се ориентирате към значението на всяко цвете. Така че можете да кажете на партньора чрез цветето какво означава такъв.
Научете повече: Цветя и техните значения: Всяко растение означава това

16 бутилки
Който не го има с цветя, може би разчита на 16 вина или дори 16 бирени бутилки. Дали са оставени различни или любимите видове. Ако има 16 места, които са изиграли роля в отношенията, можете също да раздадете алкохолен сорт, който е типичен за това място.
Също така смешно: Запълва 16 бутилки с любимите бонбони на партньора или закуски на партньора.

СПА
Ако ежедневието е поело отново, уелнес е чудесен начин да се върнете към почивка и да обмислите основите. За деня на сватбата, уикенд уелнес може да бъде идеалният подарък. Така двойката може да отнеме време отново само един за друг и да забрави ежедневното хамстерно колело за няколко дни.
Тук можете да резервирате директно една нощ в един от уелнес хотели на Доринт.*

Почивка
Няколко дни почивка вероятно винаги са добре дошли, уелнес, обаче, не е непременно всичко. Но това не трябва да бъде. Отнасяйте се към сватбения ден през нощувка далеч от домашните четири стени. Тогава почти няма значение каква е вашата сила. Най-важното е, че вие ​​сте заедно 16. Празнуване на сватбения ден.
От нощувка в барел, до Игло - тук достигате прегледа на специално настаняване с Jochen Swiss.*

Четене Съвет: 18. Годишнина на сватбата: гениални идеи на турско семе

Сапфирска сватба: най-красивите думи около 16. сватбен ден

Не винаги е лесно да се намерят правилните думи, за да изразите това, което чувствате за партньора. Най-късно на деня на сватбата все пак трябва да даде всичко възможно да покаже другата благодарност. Обичатещите думи най-накрая бяха наранили никого. Някои партньори дори трябва да го чуят спешно.
Да ви направи по-лесно търсене на правилните думи, имаме 25 думи за вас до вдъхновение. Така че поне лявата страна на картата би била попълнена преди и известните поети обикновено могат да го изразят така или иначе, колкото можете.

"В ръцете ви са моите времена, през целия ми живот, всички дни, часове и моменти."
Мартин Лутър
"Всички късмет на брака е във взаимно доверие и се срещат. Безумната любов минава скоро, но трябва да обърнете внимание един на друг и да служи."
Мария Терезия
"С истинската любов, тя се държи като призраци: цял свят говорят за това, но само няколко ви са видели."
François de la rochefoucauld
"За да напишете добро любовно писмо, трябва да започнете, без да знаете какво искате да кажете, и завършете, без да знаете какво казахте."
Жан-Жак Русо
"Сватбата е златният пръстен на верига, която започва с един поглед и краят им е вечността."
Халил Гибран

"Не вярвам, че само една позиция, определена връзка прави хората щастливи, с изключение на брака, когато имаш малкия дявол, който е бил определен на небето за един."
Теодор Фонтайн
"Истинската любов се появява от хармонията на мислите и контраста на героите."
Теодор Саймън Джафрой
"Къде се чувствате най-много, знаете най-малкото да кажете."
Annette на droste-hülshoff
- Къде да изглеждаш любов, има радост."
Уилям Шекспир
- Къде отиваш, аз отивам и къде оставаш, ще остана. Вашият народ е моят народ и вашият Бог е мой Бог. Където умреш, аз също умирам, искам да бъда погребан. Господ трябва да направи това и Антун - само смъртта ще ме победи от теб."
RUT 1, 16-18

"Има само късмет в живота - любов и обичан."
Джордж пясък
"Отиди с теб пътя на живота: преди нас е безкрайна радост."
Псалм 16, 11
"Добър брак се основава на таланта за приятелство."
Фридрих Ницше
"Ние сме оформени и проектирани от това, което обичаме."
Йохан Волфганг фон Гьоте
"Няма нищо по-красиво, отколкото да бъдеш обичан,
Обичан от себе си или по-скоро:
Въпреки собствените си."
Виктор Юго

Допълнителни поговорки във видеото: късо, смешно и понякога дори бяга

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Jutta Eliks

"В брака трябва да водиш непрекъсната борба срещу чудовище, което поглъща всичко: навик."
Доной де Балзак
"Обичате" Аз винаги те обичам "все още говоря с теб и ще те обичам във вечността."
Лудвиг Ухаленд
"Без да вярваме в продължителността си, любовта няма да бъде нищо, само издръжливост го прави голям."
Honore de Balzac
"Времето мухите, любовта издържа."
Латински поговорка
"Любовта живее от малки неща."
Теодор Фонтайн

"В любовта мивка и губят всички противоречия на живота. Само в любовта е единство и двойственост, които не са в конфликт."
Рабиндранат Тагор
"Брак: така наричам волята да създам един, което е повече от това, което е създал."
Фридрих Вилхелм Ницше
"Що се отнася до Земята може да бъде небето, доколкото е в щастлив брак."
Marie von ebner-eschenbach
"Истинският брак владетел обикновено бие, когато първите рози са избледняли."
Адолф Колпинг
"Любовта е дълга и приятелска, любовта не е ревнива, любовта не иска да се забърква, тя не поражда, тя не се държи неприятна, тя не я търси, тя не се оглежда, тя не очаква злото, тя не очаква злото Тя не очаква с нетърпение несправедливостта, но очаква с нетърпение истината; тя издържа всичко, вярва, че тя се надява всичко, тя толерира всичко. Любовта никога не минава."
1. Коринтяни 13, 4-8