3. Годишнина на сватбата: най-красивите идеи за кожени сватба

3. Сватбеният ден рядко се празнува голям, но можете да го направите и като двойка. Ние ви показваме най-добрите идеи.

На 3. Сватбен ден може да не се омъжвате, но това не означава, че не трябва да празнувате този ден! Всъщност трябва да го погледнете: всеки ден можете да прекарате заедно, е подарък. Сватбеният ден е много специален. Има и бракове, които вече ясно преди 3. Годишнина от сватбата.
Така че използва този ден, за да отпразнуват връзката ви. Поглежда назад към това, което вече сте направили заедно. Трудностите, които я преодоляват. Красивите моменти, на които можете да се насладите. Помнете всичко това и мечтите малко в бъдеще. Този ден е само един от вас. Ние ви показваме най-красивите идеи, поговорки и подаръци за 3. сватбен ден.

Значението на 3. Сватбен ден: кожа

3. Сватбеният ден е така наречената кожена сватба. Казва се, че двойката трябваше да преодолее първите проблеми след три години след три години. Бракът вече е по-труден и има първите отпечатъци. С кожа, тя е по-стабилна в сравнение с първите две сватбени дни, които стоят в знак на хартия и памук.
Въпреки това, кожата също изисква грижа за това да бъде мека и еластична. Ако пренебрегнеш материала, той става крехък и напукан. Може да избледнее и бързо петна, които вече не могат да бъдат премахнати. Така че трябва внимателно да се справите с кожата. Но ако направите това, той поддържа точно като брака за цял живот.

Четене Съвет: Всички сватбени дни с един поглед: това означава всеки сватбен ден

Някои места ще бъдат на 3. Сватбеният ден също поздрави за сватба на пшеницата или плодова сватба. Тези наименования обаче не са много популярни и се използват само за двойки, които по време на 3. Сватбените маркери все още нямат деца.

3. Годишнина на сватбата: Идеи за подаръци

3 Меню за курса
Нещо, което идва с времето с почти всяка двойка твърде кратко, е времето един. Романтична вечеря може да работи чудеса. Ако избягвате три курса вместо един съд, вие също имате 3 от броя "3". Сватбен ден с вдигнат.
Можете да дадете на партньора си 3-курсова храна в любимия си ресторант, или сте сами в кухнята. Тъй като е известно, че любовта минава през стомаха, не можете да направите нищо лошо с този подарък. Един хубав бонус в менюто с 3-я курса е, че той също защитава чантата.
Научете повече: 3 Курсове Меню, 3 пъти различни: рецепти за фантастична вечеря

Кожени аксесоари
Разбира се, не можете да поставите фокуса върху номера три в подаръка, но вместо това в значението на сватбения ден вместо това. Така че има много възможности за подаръци от кожа.
Стилна кожена чанта, или дори ценна чанта за лаптопа, колан, обувки, кесия - има изцяло набор от кожени аксесоари, които се поставят под въпрос. Някои от тях могат да бъдат персонализирани добре, като кожени гривни. Ако сте добре оборудвани добре, може да сте щастливи за ценен комплект за писане от кожа. Notepad и Ballpoint Pen също могат да бъдат персонализирани на платформи като etsy.
Кожени якета също са красива идея за подарък за 3. сватбен ден. Разбира се, те са малко скъпи, но такова кожено яке запазва много, много години, когато са добре поддържани. Тук можете да пазарувате кожени якета директно в Ото.*
Бакшиш: Не е задължително да е естествена кожа. Има много кожени имитации, както и оригинала.

Кожена рамка
Photo Gifts всъщност са хубава идея за всеки сватбен ден. До 3. Сватбен ден можете да раздадете снимката в поразителна кожена рамка. Или вземете текуща снимка на и двете, или едно от вашето общо начално време. Във всеки случай, винаги е хубаво, ако у дома снимки са щастливи, създават се съвместни моменти.

Фото албум от кожа
Ако искате да създадете креативно, можете да карате скрапник. Залепва в него снимки на най-красивите си моменти, билети, малки бележки и сувенири. Скрийншотите могат също да бъдат отпечатани и залепени. Така че можете да разчитате в албума историята на последните три години. Ако искате да пишете малки бележки за анекдоти или идеята ви за отделните моменти, това ще бъде още по-лично.

време заедно
Време, кой е един сам за двама, често е твърде кратък в отношенията след няколко години. Работата, домакинството, децата, дори телевизора - някак си всичко има твърдо под контрол и време за действително най-важните хора в живота ни остават на пистата. Сватбеният ден е добър момент да се съсредоточим върху фокуса отново върху връзката.
Дайте уикенд пътуване до друг град или малка кратка почивка. Най-важното е да се остави ежедневието много зад две и да даде на другия за няколко дни безразтворено внимание.
Залива малка кратка почивка директно тук в mydays.*

СПА
Който трябва да го направи с особено стресиращ ежедневие, е предназначен за допълнителна релаксираща почивка. В този случай не служи само на две, а време в спа. Сауна, масажи, парни бани и няколко спокойни часа от басейна вероятно ще бъдат забравени за ежедневния стрес и може би един или друг проблем, забравен.
За голям спа почивка трябва да пътувате далеч. Има красиви хотели в Германия. Тук стигате до прегледа на уелнес хотели на Доринт в Германия.*

Опит подаръци
Сватбеният ден също може да бъде добра възможност да излезете от обичайния си тръс. Общите преживявания се свързват и запазват любовта свежа. Така че защо дори да не преместите гърба на любимия ресторант или кино и да опитате нещо напълно ново? Кога иначе да се насладите на нов опит? Опитайте теглото, отива на вътрешно сърфиране или прави обиколка с четворката. Най-важното е, че сте преживели нещо отново заедно.
Тук получавате директно към прегледа на подаръците от опит на Jochen Swiss.*

Поздравления за 3. Годишнина на сватбата: най-добрите думи

Злато покритие мухи, но свинска кожа!
Ханс Кристиан Андерсен
Всичко днес е чудесно; Ако остават само! Виждам днес през очите на любовта.
Йохан Волфганг фон Гьоте
Zank в брака е снежната покривка, под която любовта поддържа топла.
Жан Пол
Любов, ако сте нова, счупете като младо вино: колкото повече сте стари и ясни, по-тихият ще бъдеш ти.
Ангелус Силезий
Човешкото щастие не идва толкова много за големи късмет, които рядко се случват, както и от малки щастливи обстоятелства, които се случват всеки ден.
Бенджамин Франклин

Любовта живее от малки неща.
Теодор Фонтайн
Нито едно място все още в бъдеще може да ни разведе.
Римляни 8,38
Любовта идва след сватбата.
Казвайки от Лапландия
Където изглеждате любов, има радост.
Уилям Шекспир
Доколкото Земята може да бъде небето, доколкото е в щастлив брак.
Marie von ebner-eschenbach

В брака трябва да водиш непрекъсната борба срещу чудовище, което поглъща всичко: навик.
Доной де Балзак
Най-голямото щастие на любовта е да се намери мир в друго сърце.
Julie de Lespinasse
Любовта разчита всичко, вярва, че всичко, се надява всичко, запазва всичко. Любовта никога не спира.
1. Коринтянка 13.7
В брака трябва да спорите понякога, само за да научите нещо един от друг.
Йохан Волфганг фон Гьоте
С истинската любов, тя се държи като с призраци: цял свят говори за това, но само няколко ви са видели.
François de la rochefoucauld

Истинският брак владетел обикновено бие, докато първите рози са избледнели.
Адолф Колпинг
Да научите пълната стойност на късмет, ние се нуждаем от някой, който да го сподели с него.
Марк Твен
Един добър брак се основава на таланта за приятелство.
Фридрих Ницше
Не вярвам, че само една позиция, определена връзка прави хората щастливи, с изключение на брака, ако имате малкия дявол, който беше определен на небето за един.
Теодор Фонтайн
Преди всичко, твърдо удостоверявайте любовта един на друг; Защото любовта покрива много грехове.
1. Петро 4, 8

Във видеото: Допълнителни думи: късо, смешно и понякога дори бяга

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Jutta Eliks

Стихове за 3. сватбен ден

Че две наистина любов,
дава само светът със значението,
ги прави кръгли и надясно
до звездите.
Матиас Клавдий
Любов, любов, какво прекрасна мъгла;
Но в брак, има изкуство.
Теодор Буря
Трябва да е чудесно да обичаме две души! Близо един друг, за да не скриете дума! И радост и страдание и късмет и нужда от това да се носят помежду си! От първата целувка до смърт само на любовта!
Oskar V. Redwitz
Две тела, две души, общ живот.
Неизвестен автор
О, щастлив, който намери сърце, което мисли само в любов и мускуси и, който вярно е свързан с любовта, започва само неговия красив живот. Къде те обичат две сърца, само един в Фройд и съжалявам, трябва да има небесно слънце и весело усмивка всеки път.
Август Хайнрих Хофман от Fallersleben

Брак, любов и целувка - така че трябва да се римува: ако е в главата и сърцата ви, какво искате по-добре? Който вече не обича и вече не е грешки, напускането!
Йохан Волфганг фон Гьоте
Какво е любов? казвам! Две души и мисъл, две сърца и удар.
Фридрих Халм
Това е късмет да знаете, че сте,
От вас да мечтаете високо блаженство,
След като дълго, времето прави съня,
Да бъдеш с теб е цялото блаженство.
Ото Джулий бира дърво