4 стайлинг трикове: така че изглеждате много по-тънки в дънките!

Желаете ви да отслабвате краката, но спортът и диетата не са засегнати? Нищо не! Тези 4 трикове за вашите джинси веднага действат веднага!

1. Прави дънките са истински чудеса

Ако искате оптично да изберете краката си по-дълго, определено трябва да получите един от супер-модерните дънки (мама) дънки. Равномерно тесен разрез се простира на фигурата и прави тънък.
Имате силни бедра и телета? След това сложите дупки в тъмно измиване. Изчерпаният разрез е като гъстите бедра оптически и цветът прави краката оптично тесни. Най-добре е да носите високи обувки.

Бакшиш: Уверете се, че джинсите за стартиране са достатъчно дълги. Ако панталоните (въпреки високите токчета) достигат до земята, краката действат особено дълго.

Тези 7 облекла правят тънък

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Aischa Butt

2. Не за разтягане!

Много жени обичат да се простират дънки, защото са толкова чудесно удобни. Проблемът: еластичните панталони изглеждат бързо след пелета на колбаса. Много по-ласкателно и перфектно за измама от отслабване са дънки от по-твърда деним плат без еластан.
Бакшиш: Малко корем, най-добре сте ламинирани с дънки с висока талия!

Погледнете този пост в Instagram

Fbf да бъде блондинка и люлеене на този деним на деним ансамбъл в перфектния розов атриум. Обичам детайлите в премиум деним (като суровини, интересни багрила и хладни разфасовки), но те са толкова трудно да се намерят в редица размери и ценови точки: видях тезата indigo calottes в @Oldvy и legit се влюби в любовта. Те са перфектни, мадами. Sayhi pippowered oldnavystyle ad

Принос, разделен на Nicolette Mason (@NICOLETTEMASON) на 27 април 2018 г. в 2:28 PDT

3. Не забравяйте върха

Дали женците изглеждат, са отслабване, но не само зависи от рязането и материала на панталоните. Той също идва на правилния връх.
Трик, който трябва да предизвика по-голям и по-тънък, за да мамят: зависи от горната част на подобен цвят като панталоните. Тази глина-в-тонална екипировка разтяга фигурата и позволява краката да имат по-дълга работа, защото няма ясно оптично разделение между горната и долната част на тялото.

Погледнете този пост в Instagram

Някои хора говорят за мен зад гърба ми и просто седя тук като "по дяволите. Получих си фен клуб.??♀️? ??♀️?TheSkinnyandTheCurvyoneBlogcom fashion blogger plussizefashion

Принос, разделен на Verena Prechtl (@ms_wunderber) на декември 2018 г. в 8:38 PST

4. Страничният шев е А и О

Истинско тайно оръжие, за да направи силни бедствия по-тънки, са дънки със зашеметен страничен шев. В тях шевовете не са странично по краката, но те са леко настигнали напред. Който има ефект, който краката са тесни.

5. Това зависи от измиването

Искаш да пръстите си силните си бедра? След това абсолютно атакува дънките на Dark Denim. Тъмните дънки без привличане на очите или приложения са перфектни, за да мамят няколко килограма по-тънък. Дори черните модели са перфектни, като правило на Фей: Колкото по-тъмен е цветът, по-тънък прави панталоните.
Никой добър избор не са много ярки джинси пране, както и използвани ефекти. Носенето допълнително и оставете краката по-силни.

Погледнете този пост в Instagram

Има няколко блузи, които смятам за Класически, а свеж бяла блуза е в най-горната част на списъка. Често пъти белите блузи са твърде традиционни за моя бутон, за да се считат за специални. Това е на път да се промени! Въведете тази скорошна намерете от @laurenralphlauren чрез @dillards, който се свързва с кръста, създавайки в ултра женски силует, докато добавяте малко усет към класическата бяла блуза. That Така такава никога няма да излезе от стил и за добра причина - това е перфектният баланс на класически и модерен, сдвояване добре с всичко - от вашите изпитани и истински офисни панталони, пола за молив, климатични гамаши, до Голям двойка дънки. (Нося размер XL в горната и 16W в дънките за справка. Връзка към магазина е в моя органичен). Sponsorted laurenrullphlaurens girlwithcurves worcoutfits worcountfitiwrafwawearstyle workwearfashion curvygirlfashions curvygirlstyle curvyoutfits curvyConfidence curvyblogger t

Принос, споделен от Tanesha Awastthi (@girlwithcurves) на 22 март, 2019 в 10:55 PDT

Още повече съвети за стила на дънките:

Голямото ръководство за деним: кои дънки подхождат на моята фигура?
Перфектен po: така че вие ​​ви събуждате с правилните джинси!
4 Fatal Jeans Грешки: Всички правим всеки ден погрешно!
10 стилизиращи съвета за пълничките: така вижте кривите си зашеметяват!