5 идеи за декориране за офиса: Ето как изглежда бюрото ви супер стилно!

Можете да промените много само с няколко ресурси!

Ако се замислите колко време прекарваме в офиса, тогава всъщност е логично да искаме работното ни пространство да бъде възможно най-красиво. Разбира се, основните промени трябва да бъдат обсъдени с ръководителя и не можете просто да нарисувате стена. Но: Струва си да попитате, често е възможно много повече, отколкото си мислите! Ето 5 идеи за декорация „направи си сам“, които ще озарят ежедневната ви работа:

1. Кутии за съхранение

Всичко, което лети на бюрото ви като шанс и край, вече може не само да се съхранява добре, но и стилно - в бурканчета. За да се залепят така добре, както на снимката по-долу, трябва просто да ги залепите с някакво универсално лепило, да ги оставите да изсъхнат добре, да ги поставите на бюрото и да използвате химикалки и други подобни. запълване. Готово!

2. Pinboard с разлика

Няма желание за скучни магнитни дъски или огромни коркови дъски? Тогава тази алтернатива, състояща се от малки, кръгли коркови постелки, би била точно това! Изтривалките вече са нарязани по размер в магазина за железария или в магазина за домакински стоки или занаяти, за да се купуват. След това всичко, което трябва да направите, е да го боядисате в ярки цветове, да го прикрепите към стената с разклонители и няма да загубите нищо от погледа си!

Декорация, украса, украса! Това са 10-те най-страхотни офис аксесоари:

© 2,95 €, www.дизайн-3000.де

3. Юка палма довиждане!

Забелязали ли сте някога, че офисите гъмжат от скучна зеленина като каучукови дървета или палми от юка?? Време е да опитате нещо различно! Например, засадете стъклена купа с хладни мини кактуси и ги покрийте на бюрото си. Стилен привличащ погледа!

4-ти. Пазете писалки

Вместо да съхранявате химикалки в скучни чаши или в чекмеджето на бюрото, можете просто да си направите фантазия държач за писалки. Много е лесно: Всичко, от което се нуждаете, са кутии с различни размери, дъска, универсално лепило, кутия със златен спрей и фиксиращ спрей.

Първо напръскайте дъската наоколо със златен лак и след това фиксирайте изсъхналия цвят с фиксиращия спрей. След това правите същото с консервите. Когато всичко изсъхне, трябва само да залепите кутиите на дъската с универсалното лепило, да ги оставите да изсъхнат и да ги напълните с химикалки. Готово!

5. Декорация на стени

Ако шефът ви го позволи, разбира се, можете да прекроите цяла стена в офиса. Смятаме, че тази идея е особено готина и може да бъде изпълнена много бързо. За това са ви необходими: Светлосива боя за стена и златисти лепилни точки, които можете да закупите в занаятчийския магазин или да поръчате онлайн. Когато стената е боядисана и изсъхнала, просто залепвате точките, готово!

gofeminin обича Pinterest!