5 неща, които изучават братя и сестри, когато споделяте стая

Дори и да протестират понякога, всъщност това е нещо много хубаво, когато братята и сестрите споделят детска стая. Казваме ви 5 положителни ефекти, които носи обща стая с нея и от която потомството все още е от полза за целия си живот.

Децата се нуждаят точно като американски възрастни, тяхната свобода и възможност да се пенсионират. Затова много родители смятат, че това е най-доброто за потомството, ако всяко дете има своя собствена стая. Но не всяко семейство има и мястото - и някои язви лошата съвест - погрешно! Защото има някои предимства, които го поставят с вас, когато децата споделят стая.

Разбира се, може да има и легло в обща стая. И ние оставаме реалистични: едната или другата тече време. Ако братята и сестрите споделят стая, но поне толкова често се засмя, удари и играе.
Децата могат да научат много от техните братя и сестри - дори големите от малките. В допълнение, споделена стая може да задълбочи връзката между братята и сестрите. Ето още 5 положителни неща, които се случват, когато братята и сестрите споделят стая!

Твърд сън

Понякога фактът, че някой все още е в стаята, така че децата да могат да се чувстват по-безопасни и могат да спят по-добре. Между другото, това работи, когато децата се събудят през нощта. Дори ритмичното дишане и присъствието на детето на братята могат да бъдат достатъчни, за да заспи отново. За мама и баща това означава: по-малко посещения на леглото ви.

Разбира се, може да се случи, че един от децата на братята не иска да ходи в сън и шум прави или понякога болни и затова се събужда по-често през нощта. Но това също има по-отблизо, защото другото дете научава, дори и при шума с шум. Така че една обща детска стая гарантира, че децата идват в по-твърд сън и способността да се възстановят "научи". Характеристика, на която можете да се възползвате само от по-късния си живот.

Братята и сестрите стават приятели

Ако братята и сестрите споделят стая, тяхната връзка се засилва един на друг. Имате повече време, можете да прекарате заедно и без родителите си. Те играят заедно, смея се и говорят повече заедно. Тъй като родителите не винаги присъстват, те също се научават да решават самите си конфликти и да общуват помежду си. Дори ако родителите са чути от децата си, които споделят една стая, много място - поне толкова често, колкото ще чуете смеха на децата от стаята.

съпричастност

Ако прекарвате много време с някой в ​​малко пространство, тогава също се научавате да разбирате по-добре настроението на другия. Децата признават бързо, когато техните братя и сестри са тъжни например. Това ви позволява да вземете предвид вашите чувства. Така че можете да дарявате всяка друга утеха или да се развесете, без родителите да участват. По този начин общата детска стая може да гарантира, че децата в зряла възраст са по-внимателни и по-емпатични.

уважение

Дори децата също се нуждаят от момент за себе си. Ако споделяте стая с братята и сестрите си, те се учат много бързо, когато другият просто иска да бъде оставен в мир. Освен това знаете как точно да се справите с играчките на другия. Накратко: научавате се да уважавате желанията и нещата от другата.

Един уважаващ се с други хора ще ви помогне в по-късния живот. В края на краищата, трябва да се справите с вашите съученици и по-късно с колегите си.

Спомени за живота

Вероятно най-голямото предимство за братята и сестрите, споделящи стая, ще бъде, че те ще направят спомени до края на живота си. Може би ще разберете като възрастни, докато винаги възстановите креслата в ъгъла на четене към супермобил. Може би ще мислите за ежедневните си разговори с усмивка на лицето си - тогава, ако вече трябва да спите. Може би просто ще се смеете за един инцидент, когато застреляте вазата с топка и ремонтирате заедно, без мама и татко да забелязват нещо от него.
Във всеки случай те ще отпуснат целия си живот от тези спомени и те също могат да бъдат основа за едно прекрасно приятелство в живота на възрастните.

Това може да ви интересува:

Братство любов: 5 съвета, за да накарат децата си да разберат страхотно

Толкова важни са бабите и дядовците за развитие на детството