5 гладки съвети: как да се намери по-бързо

Чувствате ли се днес, защото е вчера, защото просто не заспивате? Събрали сме най-добрите съвети за сън за вас, така че вече не се случва.

Който намира късно през нощта, понякога не достига идеалната си продължителност на съня и не е почивала на следващия ден. След това трябва да бъде решение. Лошният сън започва, когато заспите. Кучещите крака попадат в леглото и очакваме с нетърпение, а след това: нищо!
Понякога заспиват, понякога по-трудно от очакваното, въпреки че сме уморени. Мислите продължават да управляват валяци и трябва да обработим информацията за деня, преди най-накрая да дойдем да си починем. За щастие, има съвети за сън, които наистина могат да помогнат. Избор на доказани съвети за сън, можете да намерите тук.

Съвети за сън: релаксиращи упражнения

Физическото използване може да подобри съня ви. Малко преди да спят, най-доброто време е малко движение, било то Гаси кръг с кучето или няколко упражнения по йога. Вие идвате надолу, отпускате мускулите и умът може да се успокои.
Разбира се, че не трябва да го преувеличавате. След напрегнато тренировка тялото се нуждае от няколко часа, за да се отпусне отново. Релаксиращи йога упражнения, от друга страна, може да насърчи съня. Течащите движения и целевото дишане допринасят за това.

В Amazon ще намерите приятен йога мат с корково покритие, на което може да бъде отпуснато. Напред специално за корпусни подложки: владете мат малко, след което имате повече сцепление на корк.

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Aischa Butt

Съвети за сън: спалня за почивка

Не забравяйте да осигурите спокойствие за мир. Бъди звуков хладилник, защото сте забравили кухненската врата да затворите или оживения мобилен телефон, защото все още не сте оставили чата на групата.
Ако вече сте в леглото и сте се опитали напразно, за да заспите, можете да ни донесете точно тези неща на дланта, които вече не мислят за сън. Същото се отнася по пътя за отворения прозорец или светлинен режим на готовност на електронни устройства, стоящи в спалнята.

Освен спалнята и звуците в района, леглото също може да повлияе колко лесно или трудно заспите. Теглото на ъгъла, например, може да помогне, когато заспите.
Тук научавате защо: клапан за тегло в теста: може ли наистина да заспите по-бързо?

Но дори и да има подходящата възглавница, вече може да работи чудеса, защото кой е намерил подходящата позиция на съня директно, разбира се може да заспи по-бързо и не иска да се търкаля дълго в леглото.
Хората, които са най-добре да спят от тази, например, се възползват от възглавница от странична роб. Тук ще намерите голям избор на възглавница в Amazon.

Съвети за сън: само в леглото?

Особено с двойки, понякога може да дойде в проблеми със съня, например, защото триенето на разговори и в спалнята или. да се води в леглото. Се опитва да избегне това във всеки случай. Спалнята трябва да се счита за стая за релаксация, в която не се спори.
От друга страна, разбира се, не можете да заспите, ако партньорът ощипчив в листата. Тогава разбира се може да помогне да се говори или просто да се вземе един на друг в ръката си и да се прегръща.

Промъкне партньора и не откривате никакъв сън, трябва да говорите за това, но моля, без твърдения. Снорът често не знае какво причинява шум. Ако е много лошо и да не издържи без уши или отделни спални, тогава може би лекарят трябва да бъде посетен. Също така да се изяснят всички рискове за здравето.

Лъжица и сътрудничество: каква позиция се разкрива за връзката ви!

Съвети за сън: Планирайте времето за сън

Фиксираният спалня и времето е не само положителен по целия сън. Заспиването също може да бъде подобрено, ако легнете редовно в подобно време. Ако това се дължи на работа само на смяна, тогава поне се опитва да спазва продължителността на съня си.
Така че да получите точен преглед на вашите навици за сън, можете дори да проследите съня си веднъж. Много фитнес трафик могат да записват данни за сън, така че да можете да разберете колко дълго трябва да бъде продължителността на съня ви. В Amazon ще намерите Smartwatch, който може да бъде точно това.

Съвети за сън: храна и напитки

Напитки като сънцалка с чаша мляко, идеално топло, или успокояващ чай от лайка, валериана или лавандула.
Ако често не заспивате толкова добре, трябва да проверите дали може да бъде и на вашето хранене. Навиците на пиене могат да бъдат. Те могат да вземат огромно влияние върху заспиването. Кафето в следобед може вече да ви направи тире чрез сметката. Съдържащите се кофеин има дълго време. Същото се отнася и за кокс и чаени сортове, които се събуждат като зелен или чист чай.
Алкохолът и никотинът също могат да имат отрицателен ефект върху спокойното аварии.

Ето повече съвети за сън:

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Джейн Шмит