6 причини, поради които най-добрият ви приятел вероятно никога няма да получи вашия любовник

Заедно чрез мазнини и тънки, бъдете там за всеки ден и нощно време един за друг и сухи сълзи - може някога да бъдеш любов в някакъв момент? Имаме няколко причини, които определено говорят срещу него. Но нека ни убедим обратното.

Имали ли сте най-добрият приятел, който ви познава, вашите прищевки и страсти и запаметява, който вече е изгонал най-голямата любов с вас и на всяка дата с нов кандидат, подобен на искане, се изтегля? Тъй като определено можете да оцените себе си много щастлив!
И със сигурност знаете играта на ума, която вие и най-добрият ви приятел може просто да опитате на ниво отношения, в края на краищата, вече сте изключително близки. Може би дори твърде близо? Тези шест любители аргументи говорят срещу любовно развитие на най-добрия ви приятел на вашия супер любовник:

1. Голямата любов

Ти си бил там за него, когато той беше прясно изолиран от голямата си любов. От тази (над) жена, която винаги е винаги любов, който е символ на неговата абсолютна жена мечта. Вие знаете в най-малкия детайл какво правите за него за какво се нуждае и какво е пропуснал от разделянето. Можете ли наистина да бъдете себе си или бихте могли да подражавате тази снимка, ако водите връзка?

2. Толерираните странности

Познавате го и навън, досадните му странности, които съставляват. И въпреки че можете да се развълнувате отново и отново, той винаги идва на вашите срещи поне половин час твърде късно, спонтанно трансформира плановете или неговия футболен клуб има най-висок приоритет - можете да се смеете за всички тези особености. Смееме да се съмняваме, че все още намирате неговите странности, които очакват, когато сте няколко.

3. Списъкът на любовника

Той ги познава всички: вашите бивши приятели, вашите любовници, вашите истории за една нощ, мъжете, в които сте били влюбени в нещастни. И точно както знаете любовния му живот - до най-малкия детайл, най-накрая сте най-добре познатите. Но наистина ли искате да знаете всичко от партньора си?

4. Явлението за джогинг панталони

Неупълномощен, непроверен, нечуван, той знае всички нюанси на усещането си - добър вид любезник и не сте дори стържища коса на краката пред него? Тъй като човек може да се надява само, че това след това се обръща, когато е граничещо с еротично ниво. Наистина ли!

5. Синдром на нотагел

И сега ръка на сърцето си: който само от самота или страдание, защото "титър" просто не прекарва нов, потенциален кандидат, с идеята да играеш връзка от интимно приятелство, което рискува много. Много ...

6. Загубата

Тъй като кандидатства: всеки, който не иска да загуби всичко възможно, душата му не иска да тежи добре, независимо дали е в любов или дори любов, която те свързва. И накрая, всеки, който идва на една връзка, рискува, също и раздяла и по този начин често загубата на много важни хора.

Също така на gofeminin: най-красивия филм любов няколко време!

Също така на gofeminin: романтичен чист: най-красивият филм любов няколко времена