7 невероятни ефекти, които оргазмът има върху тялото ви

Оргазмът се чувства невероятно добре, разбира се. Но знаехте ли и какво прави кулминацията с тялото ви? Ето 7 добри причини да казвате по-често "Йеаааа ".

Така че, в случай че имате нужда от още една причина за силен оргазъм: Събрахме няколко тук. Защото дори и да се чувствате прекалено стресирани, уморени или безсилни - точно тогава подходящият връх може да бъде най-добрият антидот.

1. Оргазмът помага при мигрена

"Скъпа, не мога. Имам главоболие "- това изречение принадлежи към кошчето. Оргазмът е чудесен за главоболие! Това е научно доказано: Според проучване на университета в Мюнстер сексът може дори да облекчи неприятните мигрени. А правенето на малка любов все още е най-доброто хапче за главоболие, нали?

2. Оргазмът облекчава стреса

Оргазмът също помага срещу стрес и фрустрация: Американският невролог Джеймс Куч от университета в Оклахома открива, че хормоните на щастието, отделяни по време на оргазма, не само ни правят щастливи, но и помагат срещу стреса и тревогата. За около два часа и двамата са пометени.
Прочетете също: Clitoris sucker "Womanizer ": Тази секс играчка трябва да ви даде супер оргазъм

3. Оргазмът укрепва имунната система

Оргазмът действа като огромна доза витамини. Изследване от университета Уилкс установи, че сексът два пъти седмично е вид усилвател на имунната система. Правете любов вместо настинка!

4-ти. Оргазмите са добри за партньорство

Учени от Бон установиха, че хормонът окситоцин гарантира, че нашият партньор ни намира по-привлекателни от другите жени. Този велик хормон възниква от всички видове телесни контакти. Затова дами: настройте будилника малко по-рано отсега нататък и определено празнувайте добро утро секс! Това повдига настроението през останалата част от деня.

5. Оргазмът прави цикъла по-редовен

Кой би си помислил: периодът става по-предсказуем. Проучванията на университета Колумбия и Станфорд установяват, че жените, които са сексуално активни поне веднъж седмично, имат по-редовен цикъл.

6-то. Оргазмите ни карат да изглеждаме по-млади

Психологът д-р. Дейвид Уикс твърди, че редовният секс ни кара да изглеждаме с пет до седем години по-млади. Звучи фантастично и дори ако в тезата няма много: оргазмът е по-приятен от всяка краставична маска, нали??

7-ми. Оргазмът ни прави по-уверени

Най-добрата причина: Тъй като се чувства адски добре и изведнъж се чувстваме на 100 процента комфортно в тялото си. Нищо вдлъбнатина, гравитация или голям корем. По време на оргазъм, всяка жена трябва да се чувства като богиня за няколко страхотни момента!