7 досадни двойки борени за шофиране на сингъла в лудост

Здравейте?! Нямате ли такт изобщо??

По-голямата част от времето не е толкова лошо да бъдеш единичен. Можете да направите и да оставите това, което искате, има много свобода и никой, който иска да оправдае себе си. В зависимост от това, което е едно от значението, можете да похарчите в клуба или да прекарате цялата вечер в джогинг панталоните на дивана. Чудесен!

Но еднократното също има сянката си. И те се появяват не само от понякога липсваха пухкави партньори, но и преди всичко чрез досадни двойки. Има нещо по-лошо от щастливата двойка, която се оказва напълно без оглед на другите тяхната любов и това също е ужасно сирене? Да го направите кратко: не, не съществува.

1. Те непрекъснато говорят в "ние"

"Опитахме страхотен нов ресторант" или "искаме да сме бременни тази година" - не! Спри се!

2. Вие се опитвате да ви удвоите заедно

Има ли нещо по-лошо от една двойка, която стои в ръка пред вас и умирате от общия си приятел, който трябва да опознаете "?

3. Те се гмуркат на две - дори ако сте поканили само един от тях

Какво стоих този? Вие сте заварени заедно на бедрото? Ако исках да имам двойка на моя диван цяла вечер, щях да ме притеснявате!

4. Вие публикувате по-силничките си

Е хубаво, че сте щастливи - но определено трябва да попълните моя instagram времева линия? - Голям ден в езерото с моя скъпа

5. Те говорят напълно мечтателни за бъдещите си планове

Благодаря. Бих могъл да живея без информацията, която упражняваш за бебе."

6. Те се хранят взаимно в присъствието на други взаимни

Всъщност осъзнавате, че други хора седят тук? Напълно без такт, чувствайки се почувстван постоянно един срещу друг и дори не може да яде сам.

7. Имате тежките си имена един за друг

HACH, постоянната "," bärchen "и" schaahaatz "- така че си представям атриума на ада.