8 неща, които разбират само жени, които имат голям брат

Мразиш го и го обичаш, вашият голям брат. И без значение колко сте на възраст или воля, той винаги е там...

Не можете да избирате големия си брат и той ще ви даде най-голямото усилие да ви уведоми, че не може да избере. В крайна сметка обаче той е едно нещо: вашето семейство.

Въпреки това има 8 неща, които разбират само жени, които имат голям брат.

1. Ти беше влюбен в един от приятелите му

Най-красивите мъже са с вас благодарение на брат ви и предполагат - ясно, че първият ви голям рояк е приятел на брат ви. Бихте могли да се съгласите с него, без да го трябва да го следвате.

2. Вашият най-добър приятел беше застрелян в брат ти

За ваш пълен ужас, най-добрият ви приятел помисли, че брат ви е супер горещ. Най-досадното в това беше, че тя не минаваше само заради теб.

3. Тайно сте претърсили стаята му

Благодарение на брат си успяхте да научите повече за космата психика на 16-годишно момче, отколкото бихте могли да прочетете. Дори ако често сте съжалявали за обикалянето си и за това, което сте видели - можете да използвате едното или другото „преживяване“ на датите си.

4-ти. Излъгал си го поне 1 път

Тайното парти или тайното посещение на момиче в стаята му - имаше онези моменти, когато брат ти можеше да разчита на теб на 100 процента.

5. Вашите срещи често бяха трън в очите му

Докато родителите ви често не са имали проблеми с младите мъже, които сте довели у дома, брат ви е играл супер защитник. Всъщност беше много сладко, че искаше да попречи на някой да разбие сърцето ти.

6-то. Той беше капитанът на дистанционното управление

Гледането на телевизия заедно всъщност означаваше, че сте гледали това, което той е избрал. И когато бяхте заедно в колата, разбира се, той също избра музиката - в крайна сметка той беше шофьорът.

7-ми. Смесени двойки братя и сестри също се бият

Вие бяхте и не сте мръсни. Когато бяхте по-малки, вие и брат ви се гърляхте.

8-ми. Твоят най-добър приятел

Дори да можете и все още можете да се побъркате, той е вашето семейство. По-важното е, че той е вашият най-добър приятел. Можете да си кажете всичко и да си помогнете, където можете. Може да се каже, че връзката ви днес си струваше цялата болка.

Също така на гофеминин.де: Най-глупавите поговорки да се срамуваш от другите