8 изречения, които са дори по-красиви от 'Обичам те '

Това е едно от нещата с „Обичам те“: някои хора обичат тези три думи и ги казват на партньора си на всеки час,. Други изпитват внезапна парализа на езика, просто мислейки да произнесат тези думи. Дори не е нужно. Защото има толкова много други прекрасни изречения, които да се кажат.

Принадлежите ли и към колебливите 'Обичам те '? Тогава ето няколко изречения, които са поне толкова емоционални, смислени, страхотни, щастливи и прекрасни. Осем изречения, които са дори по-красиви от вълшебните три думи. Какво имате предвид всички?

Във видеото: ТОВА МИСЛЯТ МЪЖИТЕ ЗА ДУМИТЕ "ОБИЧАМ ТИ

Вашият браузър не може да възпроизведе това видео.

Видео от Aischa Butt

1. "Тъй като те познавам, всичко е различно."

Това не означава повече и не по-малко от: сте променили живота ми. Всички отношения преди са различни. Който го получи, може наистина да се чувства обичан.

2. - Винаги съм там за теб."

... И без значение какво правите. Това не казва никой друг на един, само човек, който обича искрената.

3. "Правиш ме щастлив."

Понякога красивите комплименти могат да бъдат толкова лесни. Така че това. Просто, ясно и все пак красиво, за да каже на някого: с вас всичко е просто красиво.
Четене Съвет: Тези звездни знаци са най-любящите партньори

4. Бихте ли искали да имате последното парче?"

Не се смейте! Това също е доказателство за любов. Ако наистина обичате някого, собственото щастие не е толкова важно да видите другия щастлив. И ако се справите без пица, шоколад или каквото и да било, въпреки водата, която тече в устата ви, вие наистина обичате! Защото това, което представлява истинската любов, е да обичаме безкористно.

5. "Искаш ли да остарееш с мен??"

Точно това: Не само в добри дни, сега и тук, когато сме млади и здрави. Ами ако другият се нуждае от грижи? Когато другият вече не изглежда свеж и свеж? Когато стане странен и своенравен? Ако не ви пука, наистина обичате!
Прочетете също: Най-добрите идеи за подаръци за юбилея

6-то. "При вас съм абсолютно сигурен за първи път."

Също прекрасен комплимент. Вие не сте само един от многото. Партньор в житейска фаза. Ти си единствения. Голямата любов. Този, който е по-близо до него от всеки друг преди.
Съвет за четене: Романтични идеи, които поддържат любовта жива

Също така на gofeminine: За всички влюбени: 35 поговорки за Свети Валентин
© Гети Имиджис

7-ми. "Не се чувствам пълноценна без теб."

Намирането на сродната душа е голямо щастие. Като две части, които се събират само като едно цяло. Звучи страхотно, когато обичате другия човек с кожа и коса.