9 неща, които знаете кога сте последният сингъл в кръга от приятели

Единият има толкова предимства като недостатъци. Но ако всичките ви приятелки са внезапно свежи, по някакъв начин надвишават недостатъците ...

В някакъв момент идва времето: оглеждате и осъзнавате, че всичките ви приятелки се присъждат наведнъж - с изключение на вас. Бавно, но със сигурност осъзнавате, че или имате петото колело на колата или да прекарате вечерите си само на дивана. И двете не са идеални случаи.

Това не е нещо, което ви причинява проблеми, но фактът, че очевидно всички в по-тясна среда са просто прясно влюбени и отивате само в Netflix за нова серия на netflix. Но чуйте: не сте сами! Защото тези неща наистина знаят всеки, чийто цели приятели се присъжда наведнъж:

1. Вие сте постоянно петото колело на колата

Особено когато приятелката е прясно влюбена, е почти невъзможно да се срещне само с нея - партньорът винаги е там. Дали в киното, ресторанта или дори при пазаруване - вече сте ви използвали да сте нечетния брой.

2. Всеки се опитва да се разпадне постоянно

Чувство веднага всеки от приятелите ви познава човек, който ще бъде "просто perfeckect" за вас. Тези куполни тестове са добре, добре, но обикновено се връщат обратно към гърба.

3. Петък вечер: всички имат дати - и имате netflix

Всичките ви приятели вече са подредени с техните по-добри половини. Така че нямате друг избор, но и да планирате супер романтична вечер... сам. На дивана. Пица. И netflix.

4. Понякога ентусиазмът е много приятен на бисквита

Тя може да бъде изтощително да чуете как "велик и внимателен" е партньорът на най-добрия приятел, ако дори се възстановите от гръдния стълб от ада.

5. Вие сте отвореното ухо за всички проблеми

Ако една от вашите приятелки след това получава партньора в косата, те винаги идват при вас. По-скоро нараняваш вечната част от любовни кризи като един от прекрасните любовници.

6. Трябва да отидете на почивка твърде често

Нямате никой, който прави острова несигурен с вас за седмица. Вместо това трябва да планирате пътуванията си винаги само - или да останете у дома.

7. Но: Когато празнувате, имате най-много забавно!

Хах, положителните страници на синглезин: докато всичките ви приятелки непрекъснато висят на мобилните си телефони или в ръката на своя приятел, можете да спасите, танцувате и флиртувате какви неща притежават!

8-ми. И: можете да знаете нови приятели!

Виж точка 7: Благодарение на вашата несвързаност, вие също имате свободата да опознавате нови хора по всяко време и да затворите нови приятелства - без да ви оправдавате!

9. Също така добре: партньорите на приятелите ви изведнъж са вашите приятели

Тя може да бъде доста досадно, постоянно да е петото колело на колата, но често започвате да ви разбирате с партньорите на приятелките си наистина добре. Някак си красива!