Off във водата! 7 Ultimate Zurich Съвети за перфектен уикенд

Цюрих е идеалната дестинация за Вашата обиколка на града: пазаруване, разглеждане на забележителности и плуване на открито. Казваме ви къде е абсолютно.

Пътуване до Цюрих винаги е полезно! Едва ли някой град предлага толкова много качество на живот, разнообразие и усещане - добра атмосфера. Градът на водата също може да се ползва във водата. Скок в езерото Цюрих или в Limmat е абсолютно за посещението ви.

© Instagram / Isferzurich

С велосипеда (велосипед) проучване на града или да се насладите на всички вечери до безбройните бади (речни и морски бани) на града. През деня отиват за пазаруване или в една от ценните музеи. Цюрих предлага всичко, което искате от едно незабравимо градско пътуване.

1. Уикенд пътуване Цюрих: най-добрият изглед

© Instagram / Grossmuenster

Започнете обиколката си с невероятна гледка към града. Grossmünster се намира в средата на стария град на Цюрих и е забележителност на града. Не забравяйте да получите 187 стъпки на KarlSturm нагоре. Ще бъдете възнаградени с невероятен изглед и можете да снимате страхотни снимки. Двете големи кули на Münster се събуждат като покровител за Цюрих.

Grossmünster, Grossmünsterplatz, 8001 Цюрих

2. Уикенд пътуване Цюрих: Хранене наистина добро

© www.Facebook.Com / hiltl

Тук трябва да отидете и да доведе до глада: в Hiltl има най-голямата и най-добра селекция от вегетарианска храна, която можете да си представите. Вземете достатъчно време за посещението, за да ви тествате през фулминантата на шведска маса.
Haus Hiltl е основан през 1898 г. и се счита за първи вегетариански ресторант в света. Бюфетът в Hiltl предлага над 100 домашно вегетариански и вегетариански специалитети от цял ​​свят: горещи ястия, пресни салати и сладки десерти. Можете да се насладите на цял ден широко: закуска, брънч, обяд, закуски и вечеря.
Специален акцент: В уикенда ресторантът се превръща в стилен клуб от 23 часа. Стоките са страхотни напитки, хип хора и горещи удари. Гостите са редовни местни и международни DJ и Live Acts.

© Instagram / Tibits_Restaurants

Подобна добре, но не толкова голяма селекция дава на титилите. Тук можете да се насладите на голяма вегетариански и веганска храна в спокойна атмосфера. Имате огромна селекция от прясно изцедени сокове и други напитки. Тествайте thyme tonic-limo.

© Instagram / Isferzurich

Храна с изглед към езерото Цюрих Bauschquli ви предлага. На остров в Лимуса с изглед към езерото и планините ще бъдете поднесени в красива храна в стила на дома. Жива музика и танц се предлагат на много вечери. Тук ще бъдете попитани от местните жители на танца.

Hiltl, Sihlstrasse 28, 8001 Цюрих
Титици, Seefeldstrasse 2, 8008 Цюрих
Bauschzenli, Townhausquai 2, 8001 Цюрих

3. Уикенд пътуване Цюрих: Баден Баден

© Instagram / Isferzurich

През лятото животът в Цюрих играе извън водата. Бройфрите на Zurichsees и Zurich Rivers ви канят на разходка. В повече от 40 бани можете да се охлади по време на плуване. Вечерта, някои от речните бани се превръщат в барове и предлагат партита, хранителни и открити кина.

Цюрих Фрауенбад е един от най-красивите открити басейни в Европа. Ето твоето дърво с градска панорама и скача до Limmat. Женската баня е построена през 1888 година. През деня само жените влизат тук. Вечерта женската баня се превръща в бос. След това хората влизат. Столове и маси са настроени около басейна. Лаундж музика, малки закуски и хладни напитки разкрасяват вечерта. Обувки остават на входа.

© Instagram / Tande_rrick

С скок в Limmat можете да се охлади след бременна ден. Популярната река баня Оберер Ледс предлага дълъг канал за дълъг 400 метра и двуметрова кула за висока скок. На плажа волейбол и булът е маркиран.

© Instagram / SeeBadenge

Зеебад стегнато, предлага смесена баня и женска баня с морски достъп. 44-метровите дълги плувни издатини са вградени в езерото и оградени с дървени дъски. Тук ще се насладите на прекрасна гледка към езерото Цюрих, бреговете и Алпите. Можете да продавате времето с йога, масажи или да се изправите гребане. В бара се предлагат свежи салати и вкусни барбекю специално.

Дамска баня am Staadausquai, Stadthausquai 12, 8001 Цюрих
Ледтенс 10, 8031 ​​Цюрих
Seebad close, mythenquai 9, 8002 zurich

4. Уикенд пътуване Цюрих: Културни акценти

© Instagram / Isferzurich

Цюрих предлага културна оферта с висока калибър. Изкуство и култура, които се интересуват от Цюрих, намерете жива културна сцена с безброй музеи, концерти и събития. Струва си да посетите Кунстхаус, в Държавния музей или Операта. Любителите на музея могат да продължат в безброй изложби за изкуството, дизайна, науката, света на футбола или пари.

Оперна къща, Falkenstrasse 1, 8008 Цюрих
Kunsthaus Zürich, Начало 5, 8001 Цюрих
Kunsthalle Zürich, Limmatstrasse 270, 8005 Цюрих
Landesmuseum Zürich, музейсс 2, 8001 Цюрих

5. Уикенд пътуване Цюрих: време за пазаруване

© Instagram / Velocityzurich

Разхожда се удобно през стария град на Цюрих (Нидердорф) и да се вдъхновят от малките магазини, къщи и очарование на града. В пазарната зала Цюрих можете да опитате през регионалните специалитети.
В ресторанта на пазарната зала се сервират Rindsragoût и Belugalinsen. Насладете се на автентичната кухня със сезонни съставки. Между Limmatstraße и Heinrichstraße са над 50 модерни магазина за дизайн, мода, спорт, мебели и аксесоари.

© Instagram / Si_ijah

Най-луксозната търговска миля в света се намира в Цюрих. Високи цени бутици и дизайнери са се заселили в Bahnhofstrasse. СЗО феновете за известния швейцарски шоколад се намира в Confiserie Sprüngli. Тук са световноизвестните Sprüngli специалитети за традиционни рецепти.
В допълнение към Sprüngli, Venzenweider принадлежи Chocolatier Confiseur до най-традиционния швейцарски конфизереин. С най-голяма прецизност шоколадовете на Vollweiser поставиха стари рецепти и създават непознати творения.
Бакшиш: Пазарът в понеделник в бар Римини е вътрешен връх за необичайни дрехи и екстравагантни аксесоари. До 23.30 часа можете да се обличате тук, да гледате хора и да опознаете.

Markthalle, Limmatstrasse 231, Цюрих 8005
Rimini Bar, Badweg 10, 8001 Цюрих
Confiserie Sprüngli, Bahnhofstrasse 21, 8001 Цюрих

Vollweider, Theaterstrasse 1, 8001 Цюрих

6. Уикенд пътуване Цюрих: Римски римски

© Instagram / Fathima_i

Най-добре е да дойде от Цюрих с велосипеда. Те са достъпни за един ден безплатно в станцията, за да заемат. Като алтернатива, приемате трамвай или просто ходене. Задължителната програма е пътуване с лодка над езерото Цюрих. Имате избор между големи или малки обиколки (можете да избирате между 1 1/2, 3, 4 и 7 часа).
За първо впечатление, малкото обиколка е напълно навън. Корабите задвижват езерото до околните градове и общности на Цюрих. По брега на езерото можете да се възхищавате на знаменитости и красива собственост.

Aoz Züri Rolls, Robert-Maillart-Strasse 14, 8050 Цюрих
Zürichsee schifffahrtsgesellschaft, mythenquai 333, 8038 zurich

7. Уикенд пътуване Цюрих: Нощен живот

© Instagram / Barfussbar

За нощните сови Цюрих е идеалната цел. Има огромен избор от различни барове и клубове. В плажа клуб танцувате в стаите на бивш осветление. Клубът предлага тематични вечери и смесена музика. Плаза е и популярно място за концерти от всеки стил.

От 11:00 часа, вегетарианската къща Hiltl се превръща в модерен клуб. Най-доброто от R & B, хип-хоп и къща се сервира. Гостите са редовни местни и международни топ диджеи. Абсолютен акцент: външните барове Zurich. Вечерта някои от реките и морски бани стават модерни барове директно на водата.
В баровете на Бади, вашите коктейли, показания или демонстрации на кино. В ръба на римини се охлаждате на ориенталски възглавници, скара на скара и тласкат със студени напитки. Идеален за работата на бирата. Най-старата баня в Цюрих е запазена през деня, през нощта, тя става римини бар с отворено кино и концерти.

© www.Hiltl.грънчарство

В морската стена можете да потънете в уникална атмосфера на вашата работа бира в романтично осветление. През деня Seabay, вечер бар с хладни напитки и домашно приготвени летни ястия. Четенията, концертите и партиите се редуват и осигуряват незабравими вечери в Zürichsee. Гмурнете се краката си в Limmat и се радвайте на грандиозната атмосфера.

Barefoot е абсолютният бар в Цюрих. Заобиколен от по-леката на къщите, изглеждате директно върху кулите на Grossmünster. В басейна с река вода Дисфис също риба. Можете да ви забавлявате с вкусни напитки, четения или театрални демонстрации.

Plaza Club, Badenerstrasse 109, 8004 Цюрих
Hiltl Club, св. Annagasse 16, 8001 Цюрих

Seebad close, mythenquai 9, 8002 zurich
Rimini Bar, Badweg 10, 8001 Цюрих
Barefoot, Stadthausquai 12, 8001 Цюрих

Достатъчно градски живот? Тук отива на плажа!

Също така на Gofeminin: от Sylt до Бора Бора: Мечтайте плажове с гаранция на дълги разстояния
© Istock