Отстранете изпускателния въздух от банята - възможности

Банята трябва да бъде редовно проветрена, в противен случай мухълът е фиксиран. Понякога това не е толкова лесно, особено когато банята няма прозорец. Решението е вентилационна система или система за отработени газове.

Транспортиран въздух за транспортиране извън

Без значение дали вашата баня има прозорец или не, влажният въздух, който е създаден при къпане и къпане или сушилня, определено трябва да се транспортира отвън. Един от начините е да се отвори добре. Това също работи, когато банята няма прозорец чрез отваряне на прозорците в двете стаи, които лежат в непосредствена близост до банята и вратата на банята. След това водата излиза от банята и се предава на открито. Но по-добре е вентилационна система.

Централна изпускателна система

Инсталирайте централната изпускателна система, ако банята няма прозорци и няма достъп до външна стена. Тази вентилационна система се основава на въздуха от банята, използвайки вентилатор от съществуващия вентилационен вал или тръбите, които трябва да се разсеят отвън. Този вентилатор не осигурява свеж въздух. Това идва, например чрез вентилационни прорези на вратата към банята.

Така че точното количество въздух се сменя, трябва да изберете съответно устройство. Десният изпускателен въздух може да бъде намерен чрез изчисляване на отработения въздух за вашата баня.

Централна вентилационна система

Централната вентилационна система води отработения въздух през пробив на стена в отворената и доставя баня едновременно с чист въздух. Такава система има смисъл, дори ако имате прозорци в банята, защото работи надеждно. Например, след употреба на баня, можете веднага да оставите къщата и да не трябва да отваряте прозореца и да изчакате известно време, за да го затворите. Въпреки това, те също трябва да направят това понякога, защото свеж въздух води до банята и се отстранява по-бързо отстранен по-бързо.