казват сбогом по различен начин: швейцарската компания трансформира пепелта от починалия в диаманти

Темата на смъртта е червена кърпа за повечето от нас. Щастливи сме да го бутаме толкова дълго преди нас, докато възлюбеният човек излезе от живота ни и ние сме принудени да се справим с нас. Швейцарската компания е намерила начин да се сбогува и все още винаги да носи част от починалия.

С темата на смъртта малкото хора са доброволни. Но има миг, там сме принудени да се сме сбогом. И ще има момент, защото ще трябва да решим в коя форма искаме да кажем сбогом.

Сега швейцарската компания предлага възможност да формира човешките останки от любим човек, за да образуват диамант. Така че можете не само да се сбогувате, но и имате възможност винаги да носите част от изчезналото лице.

Компанията Algordanza създава специален метод от пепелта на човек с диамант. Човешкото тяло се състои от 18% от въглерода. След катастрофите 2% остават там. Този въглен се филтрира чрез специално разработен метод от пепел и допълнително обработен в интензивен процес на развитие при високо налягане и високи температури.