умишлено или погрешно? Тези 7 неща, които можете да си спокойно с него "забравят"

Дали една нощ-щанд или трета дата, понякога не е лоша идея да се върне нещо умишлено с него ...

Искате да ви запомните дори след срещата си и го преследват възможно най-дълго през главата? Или искате да направите следващата стъпка във вашата връзка? Тогава е малко време да знаете определени предмети в апартамента му ".

Тези 7 неща могат уверено да бъдат оставени за него:

Телефонен номер

Прекарахте страхотна нощ заедно и бихте искали да го видите отново? След това пусна телефонен номер някъде в апартамента си. Може би не е задължително с червило на огледалото - това е как да клисим. Но какво ще кажете за малка лепкава бележка за хладилника? Той все още може да реши дали той наистина се обажда или не ...

Книга

Вие сте истински читател и без книга никога не излизате от къщата? Тогава ще позволи най-високото време да загуби сегашния Schmöker понякога в него. Първо, тогава ще поставите всичко, за да го видите отново, за да научите как излиза историята. И второ, той има възможност да проляса и да разбере за това, което ви интересува. Той ще ви благодари, защото отново има въпрос за разговор на следващата ви дата.

Отделете кутията от ресторанта

Какво прави мъжете - освен секс - щастлив? Яжте! Така че, ако ядете навечерието на италианското ядене и сте взели наполовина сервинг у дома, след това просто ги оставете с него в хладилника. Той очаква с нетърпение вкусната паста.

Вашата миризма

Не разбирам погрешно, не трябва да кихате целия си апартамент с вашия парфюм като грешка. Но малък пръсък на възглавницата може да причини истински чудеса. Залага, че той не излиза от главата си, когато спи и възприема миризмата ви?

бельо

Ти го абсолютно пожелавай отново? След това "забравяй" да избереш бикините си с него. Да, това може да изглежда странно на пръв поглед, но кой казва, че не се е случвало случайно под леглото по време на секс? Така или иначе, тогава имате причина да го наричате и да направите среща - само за "чорапогащаването" ...

Когото бельото е твърде обидно, което, разбира се, също може да бъде няколко обеци или верига в банята. Ще се видим отново, така че определено. В края на краищата, той едва ли ще запази вашите вещи точно така ...

четка за зъби

Четката със сигурност има всички с него "забравят", или? Ако останете с него, така или иначе, това понякога ще mitzy всичките му козметични чанти. Но внимавайте, толкова много човек може също така да разбере този жест и да направи фона, защото се страхува, че искате да се движите напълно напълно с него.

Ключ

В зависимост от това колко сериозно е връзката ви междувременно, тя може да бъде и по-интелигентна стъпка, просто направете своя (замяна) къща ключ към него "забрави". Ако той привлече вниманието към него, тогава се усмихва и "о, можете да следите" и Schwupps, вашите връзки са на съвсем ново ниво.