миещ се декор сорт: плот от маса от линолеум

Линолеумът, известен предимно като подови настилки, се използва от напреднали и модерни производствени техники като покриващ материал за таблици и други мебели. Широка селекция от декола прави популярен дизайнерски елемент от мекия, антистатичния актьорски и бактериален инхибиращ материал.

Декоративен оптичен характер

Таблиците, направени от линолеум, обикновено са направени от носеща пластина, върху която се прилага друг тежък линолеум. Висококачествените инкрустации от линолеум развиват кожена оптика, тъй като те са широко разпространени в предишните древни бюра и секретари.

  • Също така прочетете - линолеум и жив климат
  • Също така прочетете - линолеум дъски и алтернативи
  • Също така четете - каменни мрамори са типични линолеум

Друга често срещана употреба ще открие изцяло линолемично заемане на маса в района на офисите, залата и други търговски места. С линолеум прости плаки за преса или пластмасови таблици са снабдени с декоративна оптика.

Удобно, прахообразно и антибактериално

Мекият и еластичен линолеум предава топла и уютна атмосфера като покритие на плот на маса. В зависимост от силата на слоя, линолеумът постепенно дава и образува всякакви получени вдлъбнатини и налягания бързо.

Особено предимство на линолеума е антистатното свойство, което противодейства на образуването на прах. Това предимство се дължи главно на бюра, на които компютрите или лаптопите се експлоатират като съответните вентилации едва ли или никакви вакуумни частици смучат.

Линолеумът на върха на масата е захранван материал, който може да се поддържа чист с мътни кърпи. Модерните смеси от материали понасят почистването на по-силно замърсяване със силно разредени неутрални почистващи препарати или слаба сапиращ разтвор.

Постоянното леко издишване на образуването на ленено масло и тяхната реакция с въздушния кислород генерира бактериален инхибиращ ефект. Този процес, наречен метална корозия, Top на Linoleum Table се поддържа почти клинично с подходяща грижа.

Със или без пластмасово съдържание

Съставите на линолеум са различни и могат да съдържат както пластмасови части, или изработени изцяло от естествени и възобновяеми суровини. Основните материали са ленени или соеви масло, корк или дървено брашно, юта тъкан и естествени смоли.

В допълнение към завършената линия на линолеума на масата, материалът може да бъде закупен и като евтини разхлабени колички. Със специални лепила за линолеум или корк лепила, линолеумът може лесно да се приложи към повърхностите на носителя.

Съвети и трикове Настолни върхове, направени от линолеум, са полирани с восъци и могат да бъдат снабдени с прясно гланц, подобно на подово покритие. Чрез отглеждането на малки драскотини могат да бъдат полирани на повърхността.