Направете свой собствен дървен адвент венец - така работи

Вързаните адвентски венци винаги изглеждат еднакво. С няколко творчески идеи можете лесно да изградите свой собствен индивидуален дървен адвент венец сами. Можете да разберете подробно какво ви е необходимо за това и как най-добре да продължите в нашата статия.

Адвент венец направен от дънер

Това е най-простият вариант, но в същото време може да бъде проектиран по най-различни начини и изглежда много балансиран.

  • Прочетете също - Поддържане на адвентните венци свежи: Можете да го направите
  • Прочетете още - Адвент венец: Правилна грижа
  • Прочетете още - Адвент венец: модерен и домашен

Просто използвайте обикновен дневник за това. Кората все още трябва да бъде разумно непокътната и визуално възможно най-привлекателна. Загладете разцепената страна на трупа с равнина, докато дървеният труп не се закрепи от тази страна.

След това можете да фрезовате малки дупки отгоре от страната на кората, в които поставяте четири свещи от стълб на същото разстояние. Разтопете малко восък и го пуснете в дупките, след което натиснете силно свещите. Така че нищо не може да падне.

Можете да украсите пространството между свещите, както искате:

  • с мъх и лишеи
  • с коледни фигури и звезди
  • с коледна украса

Адвент венец, направен от клони

Това е много прост вариант, но неговата простота може да бъде много привлекателна. Просто обединете клони с различна дебелина с малко тел и поставете плоски свещници един до друг отгоре.

Ако искате, можете да добавите крак под снопа клони, така че вашият дървен адвент венец да стои сигурно.

Брезови стволове

Разделете малко парче от ствола на бреза на различни по големина парчета. Поставете четири части една до друга и ги свържете, като залепите контактните повърхности.

Сега поставете свещ върху всяка част на багажника. Можете също така да прикачите някои декоративни части и да увиете четирите секции на багажника с връв или панделка. Този адвент венец също има много прост и същевременно селски вид.

Адвент венец на стъблен диск

Нарежете филия от по-голям труп в дъскорезницата. Вече можете да разпространявате всякакви свещи и различни декоративни предмети върху него. Отново можете да увиете частта от кората на багажника с панделка. Можете също така да осигурите стъблото на диска с поставени лампички за чай. Но трябва да изберете по-дебел прозорец за това, в противен случай изглежда по-малко привлекателен.

Съвети и трикове Ако използвате свещи с различна височина за адвентния си венец, създавате визуално по-интересна картина. Това обаче не винаги се вписва във всеки случай.