клен може да бъде много внимателен въпреки съпротивата

Maple е една от широко разпространените гори над всички в интериорния дизайн. Неговата фина текстура и рисуване, комбинирана с ниска износване и стабилност на размерите, стига до фаворит за паркет и фронтове на мебелите. Самата ярка дървесина има тенденция да потъмне и жълто, която е възпрепятствана от просто изпълнима ецване.

Fein изтеглена оптика Тъмна и ярка декоративна

Maple е една от най-популярните гора в мебелното строителство, в стълбище и за паркет. Той е устойчив на абразия, размери, стабилен и устойчив. Механичните и преработвателните свойства са сравними с тези на пепелта. Maple обаче има значително по-фин чертеж, поради което е преди всичко оцветено визуално по-елегантни актове като селски.

  • Също така четете - Maple - огромно биоразнообразие
  • Също прочетете - пепел е добре подбран
  • Също така четете - лепило дърво може да се вземе като масивна дървесина

Въпреки че Атеспен обикновено е предназначен да помрачи тъмнината, Клен изрично трябва да бъде изразен поотделно за отличната фитнес, ярка, отделно. Ахорн шкаф бял, за да натрупат финото зърно и текстура допълнително.

По-малко антични, доста елегантни

Maple не е първият избор, когато става въпрос за бране на самата дърво. Следните видове петна са особено подходящи за клен:

  • Оцветяващи петна
  • Пигментни петна
  • Водоразтворимо ецване

Фината структура на клена се дължи и на малките пори и отвори на порите в дървото. Затова е препоръчително да работите с тънко петно ​​и да го нанасяте мокро и дебело. За по-малки детайли като корпусите на музикални инструменти, които често са направени от клен, може да се има предвид дори баня в петното.

Мариноване, безопасно за храните с орех

Мариноването всъщност е химичен процес, който не може да се извърши по безопасен за храната начин. Тъй като по-специално кленът често се използва при производството на кухненски дъски и кухненски инструменти, възниква въпросът за съвместимо оцветяване. Порталът обясни дъбилния ефект на орехите с всякакви билки.de ((Връзка)) // www.всякакви билки.de / natural-stain-so-color-you-wood-natural-a / .

Съвети и трикове Когато попаднете на явор от явор, пред вас има ценно широколистно дърво. Така нареченият пламен клен, който от своя страна представлява особено благороден подвид на явора явор, е увеличение. Отделни дървета образуват рядката форма на растеж на кленовото птиче око. Тези висококачествени дървета за предпочитане се използват в производството на музикални инструменти. Ако оцветявате такова дърво, което работи по същия начин като всеки друг вид клен, уверете се, че случайно не сте пропуснали сянката, която искате.