Всичко от: Кати Пери е извършил грешката, че толкова много от нас правят?

След само 10 месеца тя трябва да бъде между актьора и певицата. Какво е било разположено?

Всичко е свършило! След 10 месеца, актьор Орландо Блум и певец Кати Пери сега отделни начини. Само ние бяхме заедно на почивка и ентусиазирани в Хелоуин в двойките им костюми като Хилъри и Бил Клинтън - и сега трябваше да се разделят.

Американското списание "Intouch" доклади, Орландо е бил този, който е изтеглил линията. "Скоро след Хелоуин, Орландо е информирал приятелите си, че е решил да прекрати връзката", такава вътрешна връзка в разговора с списанието.

Причината за това е, че той е твърде бърз и той не е готов за още една сватба и повече деца. Често взаимоотношенията просто не успяват, че партньорът иска повече от другия. Може би Кейти просто искаше твърде много и Орландо не беше досега.

❤️bill & Hill 4eva❤️ Коса, грим и протеза От: @tonygardner @MakeUp_man @Carltoncoleman_makeuppfx @mtreemfx Гардероб по: @sweetbabyjamie Тръмп Трол От: @jwujek & @Shokrala t

Един от Кати Пери (@katyperry) публикува снимка на 29. Октомври 2016 в 18:30 часа

От околната среда на Кати обаче това означава, че певицата вече е играла с идеята за известно време да се отдели от актьора. Че винаги е трябвало да напусне приятеля си, тя я нарушила. Един приятел казва: "Тя каза, че просто ще бъде по различен начин и толкова, колкото го харесва, е време да продължим напред."

Каквато и да е реалната причина за разделянето, е много жалко да чуете, че светът е загубил друг холивудски сън двойка в Брангелина.

Сладки, сладки, знаменитост деца: