Велкро лентата на мухата вече не държи рамката

Лента с велкро, гледана под лупа или микроскоп, показва как механично се свързват цикъла и лентата с куки. Отметките отстрани на лентата с куки изчакват контурите на лентата с цикли. Когато се срещнат, те се „заплитат“ помежду си и образуват задръжка. Износването и мръсотията могат да попречат и велкрото вече не се задържа.

Растението със същото име направи принципа известен

Каишките с велкро са особено добре известни с облеклото и обувките. Скъпаните и набраздени повърхности създават укрепване, когато се срещнат. Силата на задържане е достатъчна, за да държи заедно относително лек материал, като муха или плат от текстил. Ако дърпате силно, връзката отново се освобождава.

  • Прочетете също - Закрепете мухата с велкро
  • Също така прочетете - екранът за мутене не се придържа
  • Също така четете - прикрепете мухата вътре или отвън

Пет квадратни сантиметра Velcro могат да носят до 15 килограма TESA, според известния производител на TESA. Когато се отдръпва с ръката, трябва да се изразходва по-висока енергия. Така че може лесно да се прикрепи екран с велкро.

Касетата на куката

На куката лента са в еднакви аранжировки с малки болки. От близки изгледи, отделните ивици приличат на извити улични лампи. Ивиците са полу-звезда и могат да се огъват.

Групата на долината

Долината е "Chaot" на двата антагонисти. Разпределени неравномерно са прикрепени безбройни малки примки. Мини струните са на ленти и "куки" случайни. На района, индивидуалните и множествените др.

Възможни неизправности при спиране на рамката

Както при всеки механичен процес, възможни са следните подробности, които пречат на закачането:

  • Примките са разкъсани
  • Куките са се счупили, откъснали или счупили
  • Ивиците са спуснати диагонално и "положени "
  • Пространствата между лентите са пълни с мръсотия
  • Примките се придържат през мръсотия и образуват редуцирани примки

В допълнение към почистването с четка (идеална е четка за зъби), поглаждането върху зърното може да изправи ивиците, които бяха положени. Гребен ще помогне. Всяка мазна и лепкава мръсотия може да бъде „измасажирана“ с конвенционална течност за миене.

Съвети и трикове Ако искате да научите повече за състоянието на вашата примка и лента с кука, вземете си лупа с увеличение от шест до осем пъти. Ако откриете повече от около една трета от повредените бримки и / или ленти и куки, заменете велкрото.