старателно и безопасно запечатайте връзката на стената,

За да се постигне постоянна плътност и издръжливост при запечатване от лъча на стената, трябва да се вземат под внимание интензивните и различните метеорологични условия. Честотната лента варира от мразовини температури под нулевата точка през зимата за нагряване над петдесет градуса по Целзий през лятото.

Механично приспособление с уплътнителен базов ефект

За да се запечата балдахин, са възможни различни конструкции в зависимост от материала на рамката и покрива. Налични са следните фиксиране:

  • Също така четете - запечатайте балдахин на стената и разширете широко
  • Също така четете - изграждане на малък балдахин сами
  • Също прочетете - балдахин от стомана е вечен
  • Алуминиев профил или трапецовиден лист метал
  • Твърда твърда пластмаса
  • Мека пластмасова устна

Страпчивостта на механичните крепежни елементи също зависи от естеството на фасадата. На структурна мазилка не се създава завършване на поети, на гладка мазилка, фасадни плочи и облицовки, уплътнителната лента или профилът вече може да се затвори достатъчно близо.

Специален случай възниква в закрепването на навес в топлоизолация, което е монтирано на фасадата. Тук, ако е уместно, трябва да се вземат отделни мерки за запечатване, за да се избегнат охлаждащи и топлинни мостове.

Почти винаги е гъвкав уплътнител

В първата мисъл не само валежите се срещат директно. Дъждът има дъжд по време на дренаж, който минава от фасадата над покрива до балдахина. Дренажната вода транспортира мръсотия и понякога временно разпадаща мазилка на балдахина. С подходящия наклон, непрекъснато изтичане е гарантирано.

На стената трябва да се създаде вид "слайд" за водата. По-ниското съпротивление, което се прилага, по-бързото "той продължава". Въпреки това, скоростта на потока се забавя с намаляването на дъжда и в сушенената фаза. По същия начин росата и мъглата на балдахина. В тези моменти водата се просмуква във всяка фуга и всеки слот, който го намира.

Между уплътнителната и закрепващата лента и стената, следователно трябва да се реализира уплътнител всеки път само за капки и стружки. Следните материали са общи:

  • Бутил уплътнение
  • Гумени уплътнения като лента, в плоча или като мъниста
  • Изходната лента, известна също като съблазняване
  • силикон

Монтирайте активния принцип на балдахина е сравнително прост. Еластичният и гъвкав уплътнител се натрошава чрез завиване на механичното приспособление. Силиконовите изсушавания, подуване лента увеличава "смачкващата енергия" и по този начин запечатващият ефект.

Съвети и трикове също разгледайте офертата за уплътнители в прозореца. В някои случаи ще намерите подходящ уплътнител в тази област, отколкото в отдела за покривни конструкции и покрив с тераса.