на външната стена защитава гнездото мазилка в долната част на къщата

Външната обвивка на къщата трябва да защитава сградата и да направи нечувствителен към времето. Районът на базата на къщата е особено силно привързан. Той излиза в почвата и следователно трябва да бъде перфектно обработен и стегнат.

Различни типове пиедестал

Гнездите на външната фасада са структурирани и проектирани по различен начин в зависимост от типа на къщата. Издаличният пиедестал се освобождава от фасадата и е малко по-дебел. Нагоре по течението е силно напрегнато от атмосферни влияния. Пиедесталът за нулиране е по-тънък от фасадата. Така наречената възвръщаемост разделя и двете външни стенови зони. С промивната база няма приспадане между фасадата и пиедестала. Те са на ниво. Това прави фасадата хармонична и проста.

  • Прочетете също - Sockle мазилка сами - така носят мазилка правилно
  • Също така четете - чист и стегнат: подновете основната мазилка
  • Също така прочетете - рехабилитацията на увредената мазилка в района на пиедестала

Външно видимо увреждане на пиедестала

  • Свирка в мазилката
  • Публикувани повърхности
  • Пукнатини в мазилката
  • Лесно с лаймска мазилка
  • Оспорване чрез кристализиране на солта

Подгответе под земята

Гладките субстрати трябва да бъдат специално подготвени за поръчката за почистване. С спрей за пръскане създавате груба повърхност, върху която мазилката може да бъде добре прикрепена. По-лесно е с универсален грунд. Носете грунда над пълната зона с цветен валяк. Подходяща е и дълбока причина (4,81 евро на Amazon *) . В зависимост от праймера, те трябва да изсъхнат повече от няколко часа, преди да могат да бъдат редактирани.

Ремонт мъжки

Ако субстратът има дупки и пукнатини, трябва първо да го поправите с ремонт. За да направите това, вземете достатъчно количество шпакловка (4,25 евро на Amazon *) на шпатула и изтрийте депресиите. След това изгладете сайта за ремонт, така че отново да образува плоска повърхност с вашата среда отново. Преди да започнете мазилка, ремонтната шпатула трябва да изсъхне и да се лекува с грунд.

Нанесете мазилка извън

Като мазилка в основната зона често се обработва циментова мазилка. Прилага се към откритата външна стена и след това трябва да изсъхне. Милиметровият мазилка се нуждае от цименталната мазилка един ден за сушене. Продължителността на сушене е повлияна от в момента преобладаваща влажност. Топло, сухо време ускорява процеса на сушене.

Декор мазилка в края

След като поставите мазилката на пиедестала, можете да приложите декоративна мазилка. Подходящ са мозаечна мазилка, силиконова смола или силикатна мазилка. За да направите това, първо трябва да обработите горния базов гипс слой гладко и без ръбове. Ако повърхността се изсуши, носете грунд. След това редактирайте пиедестала с декоративния блюдец и направете повърхността според вкуса си.

Основна повърхностна структура

Най-горният мазилка оформят много строители като моделирана повърхностна структура. Това успява с шпатула, мистрия или фрикционна дъска. С тези инструменти желаните ефекти са включени в все още влажна мазилка. Тогава мазилката трябва да изсъхне няколко дни.

Съвети и трикове Изходящи потоци на външната стена са позоваване на тежки дефекти в зидария. Видимите отпадъчни води могат да бъдат отстранени сравнително лесно. По-дълбоката причина трябва да бъде намерена и елиминирана, за да се предотврати разпространението на влага и плесен.