Задайте плъзгащата се врата на душ

Обикновено плъзгащата се врата трябва да отвори и затвори плъзгащата се врата на душ. Повечето плъзгащи се врати са оборудвани с ролки, които се преместват от водещи релси. Това обаче работи само с правилната настройка на плъзгащата се врата.

Как може да бъде, когато плъзгащите се врати скоби

Плъзгащите врати са много практично нещо на душ кабина, особено ако е просто много малка стая, която е достъпна за банята. Вратите могат да бъдат отворени и да затворят много пространството, а душът може лесно да бъде въведен или възобновен след душ. Въпреки това, цялата система вече не работи правилно, това може да има различни причини, като например следното:

  • Също така четете - душ плъзгаща врата
  • Също така четете - почистете плъзгащата се врата под душа
  • Прочетете и - душ капки
  • Дефектна настройка на плъзгащите се врати
  • Ролките не седят правилно в направляващите релси
  • Направляващите релси или ролки са повредени
  • Може да има грешка в монтажа

Задайте правилно плъзгащите се врати

Обикновено това не е голям проблем да се използват плъзгащите се врати в душ кабина и да се осигури правилна функция. Плъзгащите се врати могат да бъдат регулирани в някои случаи, за да се компенсират ниските отклонения от нормалното протичане. Моля, прочетете най-добрите в инструкциите за инсталиране на душките си или намерете подходящите опции за настройка, например, за да зададете височината на инсталиране за плъзгащите се врати, така че да може да бъде правилно натиснат. Не забравяйте да проверите дали ролките са чисти, ако са били използвани правилно или имат щети.

Ако са налични грешки в плъзгащите се врати

Ако плъзгащите се врати не работят правилно, това често се дължи на погрешното сглобяване или на дефект на ролките или натоварените релси. Не забравяйте да проверите къде точно виси и защо не оставяйте вратите правилно, ако това е така. Често грешката е сравнително лесна за намиране. Не винаги е необходима нова настройка на плъзгащи се врати под душа, за да се реши проблемът и по този начин да отвори плъзгащите се врати безупречно и да се затвори.

Също така проверете чистотата на песните

Също така проверете дали може да има чужди тела в течаща релса, например, на дъното на душ кабина, където замърсяването може да се натрупа.