Андрю Гарфийлд:" Във всеки от нас е паяк "

Spider - обичате да се люшкам от небостъргач до следващия, изкачва се като паяк стени и поставя супервите си сили, за да се бори със злото. Сега супергеройът побърза в Берлин. Зад маската е Андрю Гарфийлд. Актьорът е на промоционален тур на новия си филм "Удивителният спайдърмен 2: Възходът на Electro" (Старт: 17. Април 2014 г.) да рекламира и обяснява в интервюто защо един паяк-един във всеки от нас е.

Ihh, паяк! Това възклицание не е необичайно първата реакция на всички, които имат неприязън срещу ропките. Но това не е всичко: паяците могат да събудят неизразини сили - почти нещо като супер сили. Така самият въртящ се завъртане може да повтори паяк от татфест - или от инфаркт или, защото изведнъж някой се надява, който отговаря на животното с валцуван вестник. На определен паяк обаче можете да бъдете грациозни - и че, въпреки че е много по-голям от вашия вид. Означаваше човек-паяк! В Комик Супергерой никой няма да излезе с идеята да го хване с чаша, поглъщайки го с прахосмукачка или просто да го спасява - но, разбира се, противниците му. Но това е друга тема.
Паяк-вие в момента обхождате в немската кина за платно. Във филма "Невероятният паяк-човек 2: Възход на електроника" (Старт: 17. Април 2014 г.). В качулка червено-синя паяк костюм все още Андрю Гарфийлд. Като супергерой, 30-годишният актьор се бори срещу злодей "Електро" (Jamie Foxx). Без маска, като Питър Паркър, той се среща със стария си приятел Хари Осбърн (Дейн Дехаан) и се опитва да прекара възможно най-много с приятелката си Гуен Стейси (Ема камък). Между другото, Гарфийлд и 25-годишната актриса също са в реалния живот няколко - говорят публично, но не желаят отношенията си.

Снимки на сцената "Невероятният спайдърмен 2"

Последните новини Андрю Гарфийлд Ема камък и Андрю Гарфийлд иска да се ожени
© 2014 Снимки на Sony пускат GmbH

"Искам моята популярност за нещо полезно използване"
В Берлин се срещнахме с Андрю Гарфийлд до интервюто. Вместо Superhero костюм, той носи пуловер от кашмир в Бордо в кашмир в една малка плодка синьо-бяла риза и дънки. Той се приземи в Берлин през нощта. В 15 часа той вече има фен събитие, дата на снимката, пресконференция и много интервюта. "Това е производствена линия, казва Гарфийлд. - Но трябва да се възползвате максимално от него."Това не е любимата му професия да стои в светлината на вниманието, да го отведе. Той идва много внимателен и срамежлив. "Имам странна връзка с славата си и ролята си на обществена фигура. Ето защо се опитвам да създам компенсация и да използвам популярността си за нещо полезно."Това е конкретно: Гарфийлд иска да посети организация по време на докторска обиколка във всеки град, който използва млади хора в неравностойно положение. В Берлин това е, например, клуб за улични деца в областта Марган. И се вписва добре. И накрая, човекът на Spider е символ на защита - особено за потиснат и подвилегитен.
"За да донесете героя извън платно към живота и да прекарате време с тийнейджърите, ми дава чувството да направя нещо смислено. И това ми помага да не се чувствам като идиот на червения килим."Андрю Гарфийлд щастлив, децата щастливи. - повечето искаш да се изкача по стената. Тогава винаги казвам, че това просто не отива, защото не мога да използвам суперните си сили, ако не са наблизо, така че актьорът. - Не искам да те взема илюзията. Това е също така, сякаш играете Santa Claus. Трябва да останете в ролята му."

Сега разгледайте ремаркето "невероятния спайдърмен 2"!

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.