Анджелина Джоли е винаги по-тънка

Красивата холивудска актриса е известна с деликатната й фигура. Сега японският актьор разкрива какъв е тяхният силует.

Анджелина Джоли беше толкова твърдо решена да проведе в нейния филм "непрекъснат" успешно, че е забравила за храната. 39-годишната красота, която прекарва по-голямата част от нейната филмова кариера пред камерата, държеше колелото на върха на войната твърдо в ръка. Сега японският актьор Мияви, който беше част от ролите, беше, че Джоли забрави за стреса храната забравила. Той обясни: "Беше удивително колко много ми се доверяваше на комплекта, всички нас. Тя беше решителна. Също така бях изненадан колко е тънка тя. Тя просто не яде много."

В интервюто с стрийминг страницата "Huffpost live", добави певецът: "Чувствах се толкова зле, защото бях единственият, който беше смел по време на стрелбата по време на стрелбата."Наскоро Мияви наскоро призна, на срещата на филма, който в момента играе по време на Втората световна война и се основава на фактите на Лаура Хиленбранд, норницата на Лаура Хиленбранд, толкова нервна, за да се предаде на Джоли.

Последните новини Анджелина Джоли Анджелина Джоли държеше трепет-ОП още преди баща й тайна

"Six Six" - колона на вестника "Ню Йорк", който е предал: "Аз буквално преминах себе си. Но Анджи знае как да се чувства като актьор. Тя каза само себе си. Приемете ви.- Когато се върнах в комплекта, трябваше да се върна."