процес на антиконтенционери за метене и това, което трябва да помислите

Antikontensenfies обикновено се използва, когато няма възможност да се прикрепят конвенционалните, самозалепващи реки, за да се избегне капенето на вода. Обикновено можете да приложите средствата към четката с четката.

Antikontensflies е много гъвкав

Това е специално антикондензационно покритие, което се използва навсякъде, където е трудно да се нанесат други видове руно след това, например от долната страна на трапецовидните листове. Обикновено това е антикондензат на водна основа, който може да се нанася с четка или с пистолет за пръскане. Можете да нанесете агента на няколко слоя върху относително голяма площ, без да се налага да премахвате засегнатите компоненти. Материалът обикновено се нанася с дебелина на слоя около 1,2 kg на квадратен метър и при оптимални условия може да абсорбира повече от половин литър кондензирана вода.

  • Прочетете също - Рисуване през зимата и за какво да внимавате
  • Прочетете също - Боядисване на сажди от стени и за какво да внимавате
  • Прочетете също - боядисване на стена от селитра - за какво да внимавате?

Обработката на антикондензационно руно в няколко стъпки

Нанасянето може да се направи например с подходяща четка. По същество трябва да се извършат следните стъпки:

  • типичната подготвителна работа като обезпрашаване и цялостно почистване на повърхностите
  • Смесете или отстранете антикондензационното руно в съответствие с инструкциите на производителя. подготвям
  • прилагането на антикондензационното руно на два или три слоя

Какво трябва да имате предвид при обработката на агента

Използвайте антикондензационно руно само при температури доста над 5 градуса по Целзий и нанасяйте агента само когато не се очаква замръзване. Повърхностите трябва да бъдат добре почистени от мазнини, масла или други примеси. Също така трябва добре да премахнете ръждата. След като подготвите агента, можете да приложите картината. Първият слой действа като вид грунд. След това е най-добре да нанесете два слоя в една и съща посока за оптимално нанасяне. От съществено значение е да се придържате към времето за сушене между отделните слоеве. Обикновено материалът е напълно сух след около 48 часа.

Покритие с пулверизатор като алтернатива

Подготвителната работа е същата като при нанасяне с четка. Независимо от това, уверете се, че агентът е нанесен възможно най-равномерно върху желаната повърхност и също така нанесете няколко слоя, за да постигнете достатъчна дебелина на слоя.