Горката Бионсе: Jay-Z признава аферата си

Рапърът Jay-Z дава доста ясен отговор на албума на Бионсе Lemonade.

Те са двойката от мечтите в музикалния бизнес и току-що са имали близнаци. Но слуховете за кризата за суперзвездата Бионсе (35) и рапъра Джей Зи (47) никога не свършват. Досега двете световни звезди никога не са коментирали публично предполагаемите си брачни проблеми, но за двата си албума дават ясни индикации за това какво всъщност трябва да се е случило между тях.

Бионсе подаде преди година

Когато Бионсе (35) издаде албума си "Лимонада " преди година, тя изненада всички с няколко реда текст, които посочиха предателството на съпруга й с "Беки с красивата коса ". Отговорът на Jay-Z вече е в новия му албум "4:44 ". Тук той всъщност рапира за афера!

Jay-Z потвърждава слуховете за него и се разкайва. Една песен казва: "Съжалявам, че преследвах жени. Раждането на детето ми ме накара да видя през женските очи. На тези близнаци им трябваше да повярват в чудеса. Отне ми твърде много време за тази песен, не те заслужавам ". Смятаме, че не може да бъде по-ясно.

Jay-Z разкрива много неща в новия си албум

В албума си, който излезе само няколко дни след раждането на близнаците, Jay-Z стига още по-далеч: "Ако децата ми знаеха, не знам какво бих направил. Ако спряха да ме гледат както преди, сигурно щях да умра от срам. Каква полза от тройката, когато имате сродна душа? Рискуваш ли това заради Blue?"

Jay-Z дори разглежда горещо обсъждания инцидент на Met Gala през 2014 г., където снаха му Соланж го нападна в асансьора: "сгрешихте "."

Защо Jay-Z изневери??

Вече не разбираме света и се чудим защо съпругът на кралица Б. е изневерявал, въпреки че една от най-горещите жени в света е до него? Ние, жените, сме склонни да се обвиняваме в началото, но причините за афера често са напълно различни.

Може би мъжът не се чувства достатъчно желан, е сексуално разочарован или възможността току-що е довела? В крайна сметка, Jay-Z е търсен човек и има невероятен брой фенове. Можеш да излетиш от там, нали?? Разгледахме по-отблизо проблема с изневярата и открихме шест истински причини, поради които мъжете изневеряват. Тук можете да прочетете всичко по темата.

Просто се надяваме, че нещата са се изгладили в къщата на Картър-Ноулс и че двойката ще намери пътя си към старите си сили, особено с раждането на близнаците.

Лоши момчета: най-лошия чужденец сред знаменитостите