Аштън Четкет става строг баща

Аштън Къчър се превръща в любящ баща - но с необходимата част от строгите.

Аштън Четчърс близнак брат вярва, че актьорът става по-строг баща. Двамата мъже - звездата очаква първото си дете с приятелка Мила Кунис и брат му Майкъл Къчър без съмнение, че двойката е готова да започне семейство. Той е сигурен: "Вие ще бъдете велики родители."Това говори, че 36-годишният Холивудскард вече е имал много опит с децата и е чудесен чичо. Той винаги е пълен с енергия, като потулвам брат си по-нататък! Новини '.
Но не само хубавите страници са в търсенето, когато става въпрос за родители. Kutcher и черният лебед - актрисата трябва да получат момиче - но дали син или дъщеря, и двете ще се радват на доста строго образование. Чичото в SPE добавя: "Вие ще се уверите, че детето научава необходимата дисциплина - понякога трябва да сте твърд!"
Двамата братя близнаци са много близки и безопасно ще се обменят в образователни въпроси. Аштън Къчър винаги стоеше настрана брат си, когато беше на 13 години, той трябваше да претърпи сърдечна трансплантация, която има още две заварени повече. Годеницата на Мила Куни е просто чрез и чрез семеен човек.

Най-новите новини Аштън Къчър Напрежението се увеличава: Аштън Къчър Мила Кунис прави приложение?