На тези 6 съвета се заклеват жени с красиви вежди

Искаш те красиви вежди? Казваме ви 6 съвета, които следват жени с големи вежди и ви показват най-добрите продукти за вежди.

Някои жени са просто благословени с красивите си вежди и други не са - мислене поне много, но не е задължително вярно! Точно като фигурата на съня, има хора, които са просто късмет и други, които трябва да работят усилено за тялото си.
Предимството на веждите е, че можете да помогнете за перфектното покритие с грим. Но нека започнем от самото начало:

1 Вземете красиви вежди: рядко изтръгване

Помня: Колкото по-малко сте взели, толкова по-добре е за вашият пивовар. Жените с красиви вежди никога няма да разделят веждите си. Твърде силно изтръгване гарантира, че веждите само растат рядко.
Ако знаете проблема, можете да се интересувате от тази статия: веждите могат да растат: най-добрите съвети за пълни вежди

Най-добре е да се сблъсквате само с очевидно изпъкнали косми или ще наслаждавате нещо, което е равно на професионалист. Това може да се погрижи за веждите си на всеки шест до осем седмици. Така че прави и звездите.

2 Красиви вежди не следват тенденциите

Да, понастоящем бушуващите вежди à la Cara delevingne са напълно в, но това не означава, че техните вежди в най-тъмния тон можете да намерите отново.
Това изглежда бързо по-лошо като красиво. Ако все още се съмнявате, най-добрият поглед към жените, които са следвали тенденцията на веждите през 90-те години, и техните вари са прекарали супер тънко тънко. Ако сте имали лош късмет, вече нямате вежди днес. Защото в прекомерното изтръгване те просто вече не растат след това.

Следователно: Никога не следвайте само тенденциите за пивоварство! Веждите трябва да отговарят на лицето и по начина, по който природата обикновено е свършила доста добра работа. Така че става дума за постигане на най-доброто от пивоварното си и да не е конвулсивно да създаде нови.

Във видеоклипа: красиви вежди съставляват стъпка по стъпка

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Aischa Butt

3 естествена форма на вежди не се променя твърде много

Това би било със следващата точка: жените с големи вежди приемат техните варници, както са. Всяка точка все пак няма смисъл, защото всяка принудителна форма няма да продължи дълго, а не разбира се.
Да не би и: Pluck вежди: коя форма на вежда подхожда на лицето ми?

Така че, ако имате просто вежди, не се опитвайте да ги принуждавате чрез изтръгване и отпечатване в полумесец. Не всяка жена има силно изразена сварена арка и това изобщо не е лошо. Жените с големи вежди се фокусират върху вида, който естествено се вписва върху лицето си и постигат техния индивид и красив вид. През 2017 г. всичко е в знак на индивидуалност така или иначе, така че защо да не започнем с веждите?

4 Не повече от два продукта за красиви вежди

Всички ние имаме късмета с грим, за да му помогнем, когато природата може да има малко в неравностойно положение. Когато става въпрос за веждите ни, не трябва да преувеличаваме. Тъй като челото, което е боядисано само в хиляда стъпки, оформено и по друг начин се скъси, изглежда изкуствено бързо.
Най-добре е да използвате себе си правилото: максимум две вежди продукти веднага. Обикновено не е необходимо.
Съвет за пазаруване: Този весел гел е най-бестселът на Amazon (пазаруване тук).

Искате да знаете кои продукти на вековете са идеални за вас? Ние открихме най-добрите продукти за красиви вежди: тест за вежди и Browel тест 2019: Те са убедени!

5 веждите и косата не трябва да имат един и същ цвят

Прави жени боядисат косата си, често не знаят за проблема да знаят какъв цветен тон трябва да поемат за техните брютове. Често се приема, веждите ще трябва да имат същия цвят като косата. Ако те са блондинки, жените често вярват, веждите сега ще трябва да бъдат попълнени.

Жените с големи вежди знаят, че глупостта е. Особено с руса коса, веждите могат спокойно да бъдат няколко тона по-тъмни от веждите (което обикновено е случаят с естествени блондинки). Достатъчно е, ако веждите имат оттенък, който отговаря на новия цвят на косата, но не и точно същото.

Погледнете този пост в Instagram

Толкова развълнуван да бъдеш новото лице за @danielwellington. ❤ Моята емблематична връзка, която пада днес! Отидете в Danielvellton.Com и проверете тяхната зашеметяваща нова колекция. Page PS. Използвайте моя код Haily, за да спестите 15% danielwellington iconiclink ad

Преглед, разделен на Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) на септември 24, 2019 в 9:20 PDT

6 вежди не са близнаци

Много жени са обезпокоителни, че веждите им не изглеждат идентични. Напълно е естествено да има малко по-различни вежди и не изглежда зле. Никой не разполага с две точно симетрични наполовина половинки и затова жените с големи вежди също знаят, че е напълно добре, когато веждите се различават.