Много сладка изненада чака тези пътници!

Никой не може наистина да се ядоса на това сладко извинение!

Когато тези пътници са се издигнали в самолета, те не бяха изумени, когато намериха малък пакет на тяхно място. Включени в това: Ohropax, шоколад и вероятно най-сладкото извинение изобщо - написано от бебето Маделин (или. Вашите родители)!

Защото за малкия това беше първият полет изобщо! Тъй като родителите на Мадлис знаят точно, че другите пътници се чувстват бързо от бебешки плаче, те са се погрижили.

Ohropax срещу бебешки плаче

Те са опаковали малък пакет за всеки гост и покрай тях като предпазна мярка. Включени са писмо от Маделин, както и опаковка от мента, малко шоколад и орапакс. Никой не може да се ядоса на такова сладко извинение!

Уважаеми непознати,
Името ми е Маделин, ще бъда на 17. 1 декември и това е първият ми полет. Опитвам се да бъда смело добър, но бих искал да се извиня предварително, ако трябва да плача, защото съм уплашен или болки в ушите. Моята майка и баща ми са опаковали малък пакет с чифт сладкиши и тапи за уши - ако имате нужда от мир.
Успешен полет!

Каква голяма представа за родителите! Който има деца, знае, че понякога не са непрекъснати и не се успокояват. И вероятно всички родители вече са почувствали раздразнения вид на други хора в такива ситуации ...