на погребение, внезапно се появяват десетки пътни кучета. Причината за това е докосването.

Покойната жена от Мексико се грижи за години с любов към бездомните кучета и котки. Когато тя се изпълни, животните благодариха на пътя си.

Маргарита Суарес беше жертва и изключително любима жена от Мексико, преди да умре след дълго заболяване. Тя с любов грижи за многото бездомни котки и кучета в квартала си от години. Четирикраките приятели, които се появиха в техния дом, ги снабдявали с храна и вода. Тя дори беше известна, че винаги е имала храна в чантата в движение, ако срещнете бездомни.

Но никой не подозираше какви ще имат последиците от маргарита. Внезапно на погребението им се появиха пътища. Семейството и приятелите на починалия бяха изненадани, а погребален институт не знаеше какво се е случило с него. Докато всички участват обаче, стана ясно, че кучетата са били там, за да докажат последната чест на Маргарита.

© Facebook / Patricia Urrutia

Кучетата лежаха мирно на земята до ковчега. Също така в деня на шествието кучетата се сблъскаха с роднините зад Маргаритас Сарг. Едва след претъпкания на вашия протектор, четирикраците напуснаха погребалния институт. Маргаритас дъщеря Патриша вярва, че кучетата просто искаха да кажат сбогом от жената, която беше толкова добра за тях толкова дълго.

Какво наистина е зад него, отново. Но ние мислим, че мислите са хубави, че четириногите приятели просто искаха да кажат "сбогом". Наистина преместихме тази история.