Направете лампа от ренде? Ясно! 5 гениални идеи за изкачване на велосипеди за изхвърлени кухненски неща

Разтрийте отляво? Кана за кафе? Разбъркайте? Да тръгваме!

Имате няколко неща, които се носят в кухнята, които всъщност вече не са ви необходими или. не са използвани от векове? Супер! Вместо просто да ги изхвърлите в даден момент, можете да направите наистина страхотни неща от тях. Например този:

Терариум за кафе за кафе

Искате и страхотен терариум за кафе? След това вземете стара кана, напълнете я с пясък и камъни, поставете истински или изкуствени мини растения и вашият терариум е готов!

Кука за вилица

Но изглеждат готини! Всичко, от което се нуждаете, за да направите тези куки от обикновените вилици, са клещи с кръгли носове и захранващи ленти за закрепване на вилиците към стената (ако искате да ги закачите с пирон, както е на снимката, трябва да донесете бормашина с вие HSS пробивате дупка и пробивате пирона там).

Ренде лампи

Ако все още търсите наистина необичайна идея за лампа, със сигурност ще ви харесат тези абажури, направени от триене! В допълнение към държач за лампа и крушка, имате нужда от бормашина с HSS бормашина, за да пробиете отвор за кабела в дръжката на рендето. След това подпилете ръбовете на отвора отново гладко и прокарайте кабела. Готово!

Поставка за чай за бъркане на чай

Направете държачи за чаена свещ от изхвърлени мустаци? Нищо по-лесно от това! Просто огънете подпорите на размахването внимателно и поставяте тройния, след това лесно се огънете отново. С прозрачна найлонова нишка можете да висите размахването. Зак, готов!

Пот рафт с цветна ваза

Този рафт е малко по-сложен от предшествените идеи, проблемът е полезен, но! Имате нужда от парче дърво, три красиви, леки саксии (например от емайл), PU лепило и тренировка, дюбел и съвпадащи винтове. Ако дървото е на места, където искате да залепите саксиите, не е нужно да го смилате гладко.

След това след това пробива дупките за окачване на парчето дърво и след това дупките за дюбелите в стената. След това се придържате към саксиите с лепилото PU и оставете всичко да изсъхне добре. Донесете парчето дърво на стената - направено!

Повече идеи? Тук са красиви вдъхновения на живот за вашия дом:

Още за gofeminin: Всяка стая привлича вниманието: модерно жизнено вдъхновение за вашия дом
© Pinterest / showhome.nl