какъв материал трябва да бъде балконът?

Материалът за новия балкон е основно решение за външния вид. Тя трябва да се побере както на стила на къщата и да направи личния вкус на собственика. Разбира се, има и дълга трайност и цена при вземането на покупка с. Информираме за свойствата на типичните балконски материали.

Дървеният балкон: странен уют

Дървената балкона излъчва топлина и комфорт, естественият материал е особено популярен на открито. Висококачествената мека дървесина има точно правилните свойства за балконното строителство: това не е твърде тежко и по много начини проектиране.

 • Прочетете също - покривът за балкон
 • Също така прочетете - срещу чумата: Спароу защита за балкона
 • Прочетете също - покрийте балкон

Твърда дървесина, като дъб и бук, има високо тегло - за конструктивни конструкции критерий за изключване. Също победи висококачествени широколистни облаци с особено висока цена за бук. Те са подходящи, пестеливо използвани, а не дизайнерски елементи, например в района на парапета.

Дървената балкона изисква редовни грижи, на всеки няколко години е на разположение ново покритие за увеличаване на живота на материала. Също така надеждна дренажна система, която поддържа дренажната дъждовна вода от дървото, допринася за дълга трайност.

Алуминиевата балкон: хладна лекота

Също така, алуминиевият балкон чака някои предимства: материалът има хладен оптичен ефект и ниско тегло. Алуминиев е подходящ, както и иглолистна дървесина за създаване на свободно поддържащи балкони.

Балконите, изработени от този материал, могат да бъдат изградени върху почти всяка субструктура, те осигуряват голяма дизайнерска стая. В допълнение, алуминият не изисква специални грижи, той не ръждясва и се счита за устойчив на атмосферни влияния и траен.

Бетон от неръждаема стомана: рядкост

Неръждаемата стомана има високо тегло, то е около три пъти по-тежко като алуминий. Материалът има доста ниска фитнес за балконното строителство и е малко използвана. Но тя се появява в частични области, като например строителството на парапети.

Пълният балкон, изработен от неръждаема стомана, би бил много скъп и нямаше никакви предимства пред алуминиев балкон. Поради тази причина производителите на балкона ясно дават предпочитание на алуминия.

Стоманобетонният балкон: траен тежка категория

Стоманобетон не се прилага непременно днес като оптичен акцент - но видимата повърхност може да бъде естествено. Картини, мазилки, но също така и различни опции за пластмасови дизайн са достъпни за визуално украшение.

Материалът също е сравнително тежък и студен, всички студени мостове изискват внимателна изолация. Атрактивен прави конкретния балкон предимно цената, но и дълъг експлоатационен живот - с висококачествен материал с добре функциониращ дренаж.

Нашите предложения: материал за балконния етаж

 • Богата замазка
 • Изкуствен камък
 • Естествен камък
 • Керамични плочки
 • Винилови плочи
 • Дюшеме
 • Пластмасово покритие
 • Стъклен под

В 6. И последната част от нашата серия от култивиране на балкона, ние изясняваме често възникващите правни въпроси за наемателите и наемодателите.

Съвети и трикове WPC WPC WPC се счита за изключително стабилен настилка за балкона. Поради високата част от дървените влакна, някои WPC покрития едва ли се различават от масивните дървени дъски.