автомобилни състезания, алкохол и наркотици: justin bieber арестуван!

Шок за всички "твърде аристократичен"! Джъстин Бийбър беше арестуван от полицията в началото на Миамския плаж днес. Сега той се обръща?

Какво става с Джъстин Бийбър? Новата година започва за него точно като последното спиране: с отрицателни заглавия! Звездата на тийнейджърите бе арестувана в четвъртък сутрин в Маями Бийч. Причина: за бързо шофиране и пиянство при колелото!

Твърди се, певицата е арестувана за злоупотреба с наркотици и алкохол при колелото и защото е бил раса с друг арестуван шофьор на Lamborghini. Това съобщава за полицейски източник на предавателя "NBC 6 South Florida". Допълнителни подробности за ареста все още не са известни, но в следобедните часове трябва да има изявление на полицията.
Според клюкарския сайт "TMZ", Бийбър току-що е напуснал клуб и модел на пътническата седалка, когато започнал състезанието срещу червения Lamborghini. Чийто шофьор също е бил арестуван. 19-годишният трябваше да бъде на път през цялата седмица в Маями Бийч и публикува снимка в Instagram вчера, което го показва заедно с приятели в скакърпарк. През уикенда той трябва да е над 55 години.Са оставили 000 евро в стриптийз клуба, след като се търсят от полицията миналата седмица в Калабасас, Калифорния, защото той твърди, че е помогнал на съседите му с яйца.
Бийбър беше повече проблеми с полицията през изминалата година, наред с други неща, защото марихуана и други наркотици бяха консумирани в туристическия му автобус. По това време певицата не трябваше да е в превозното средство. Майката на звездата се обади тази седмица, за да се моли за него и направи знаменитостта на 19-годишната отговорна за турбуленцията си.

Последните новини Джъстин Бийбър Тип "фестивал": Джъстин Бийбър поставя в нещата