Бебе в опасност? Този баща показва дъщеря си в смели ситуации - ТОВА наистина стои зад това

По време на записите няма пострадали или изложени на сериозна опасност.

Просто да снимаш деца и да зарадваш близките си със снимките е нещо от 2009 г., изобщо не вярваш в това. Ако наистина искате да покажете потомството си днес, трябва да имате поне основни познания в Photoshop. Още по-добре е, ако мама или татко могат дори да използват професионално програмата за редактиране на изображения.

Най-добрият пример е ирландецът Стивън Кроули. Дъщеря му Хана, която вече е на 18 месеца, преживява истински приключения в снимките на баща си, попада в опасни ситуации и се изкачва на смели височини - за нейната възраст.

Стивън получи идеята да постави дъщеря си по този начин, защото малката му Хана е родена с рядко имунно заболяване. Хана страда от HLH, хемофагоцитна лимфохистиоцитоза, много рядко, но обикновено тежко заболяване на имунната система с много висока смъртност.

На нежната си възраст тя вече е прекарала 6 месеца в болница, претърпяла е химиотерапия и е получила трансплантация на костен мозък от анонимен донор. Оттогава здравето на Хана върви по правилния път. „Наистина се забавлявате с нея“, казва татко Стивън за дъщеря си. "Тя винаги се смее и има голямо чувство за хумор, като се има предвид това, което трябваше да премине през всичко."

© Instagram.Com / Steecrowley

Тъй като Стивън и съпругата му имат чувството, че са пропуснали толкова много в началото на живота на Хана, те сега правят повече снимки във всички ежедневни и не специални ситуации. "Ние снимаме тона снимки сега, където можем да оставим изолацията", казва Стивън.

И сега, тъй като Хана отива по-добре всеки ден, татко искаше да запази отношенията си с смешните снимки само на тръс. Без истински обучени очи на Photoshop уплашени при погледа на един или друг образ.

© Nstagram.Com / Steecrowley

Пожелаваме на Малката Хана и нейните родители да продължат най-доброто, особено здравето. И вече се радваме на следващите снимки, които гордият татко със сигурност ще публикува на страницата си в Instagram.