Бакалавър Себастиан Preuss: Използвайте само кандидатите?

В първия епизод на новия сезон "бакалавър" направи някои кандидати ясно ясни, поради което те участват. Себастиан Прейс се експлоатира само от тях?

Тази седмица най-накрая дойде времето: След седмици чакане, започва новият сезон на 'The Bachelor '. Тази година професионалният кикбоксер Себастиан Прейс търси истинска любов по RTL.
Но точно в първия епизод става ясно, че в 10-ти. Драмата за сезона е предварително програмирана. Както обикновено, кандидатите са порочни и първите подигравки и богохулства започват, преди всички участници да влязат в ергенската вила.
Но поведението на много жени след срещата със Себастиан за първи път е много по-изумително. Както обикновено, има бълнуване, въздишка, скърцане и всички са на мнение: "Изглежда толкова добре!"Но се чуват и гласове на противното...

Джеси (23): "Ергенът носи покритие."

На първо място е швейцарката Джеси, която първоначално признава на Себастиан в групов разговор, че е участвала в телевизионния формат "Остров на любовта " миналата година. Очевидно без успех.
След това, в интервюто, 23-годишната обяснява съвсем открито какви са нейните мотиви за участие в 'The Bachelor ' 2020: "Разбира се, би било хубаво да се влюбите, но разбира се и аз съм наясно че Bachelor 'носи диапазон. [...] Което, честно казано, също е причина, поради която съм тук."
Във видеото: Ерген 2020: Ново правило предизвиква вълнение

Вашият браузър не може да възпроизведе това видео.

Видео от Естер Писториус

Ванеса (26): "Искам само да отида във вилата за оценки."

26-годишната Ванеса от Баден-Вюртемберг надминава Джеси по отношение на честността. В разговор с кандидата Джени С. тя осъзнава, че Себастиан вече има фаворити.
„Надявам се, че не съм аз“, обяснява Ванеса. "Надявам се, че и той не иска среща с мен. И се надявам да мога да се отпусна тук за седмица или две. Може да ми направи слава и adios muchachos."
Тя обяснява, че ергенът Себастиян не е от нейния тип и затова не е тъжна, ако трябва да отиде първата вечер. "Просто искам да отида в имението за оценки. Точно това е моето нещо “, казва самоосигуряващият се гримьор.

Ергенът Себастиан е експлоатиран?

И двете кандидатки Джеси и Ванеса получават роза от Себастиан в края на вечерта. Очевидно той няма представа, че някои от кандидатите му не са на 100 процента сериозни към него.
И какво следва?? Ще забележи ли в следващите епизоди кой е наистина сериозен и кой не? Или може би мнението на кандидатите ще се промени?
Ние сме развълнувани! „Бакалавърът“ се провежда всяка сряда в 20:15 ч. По RTL.