Бачелорет-Алекс: Той го прави отново в новия сезон?!

Това ще бъде усещане: победителят на последния сезон на бакалареста, Александър Хиндирман, трябва да участва в предстоящия сезон с Герда Луис.

Александър Hindersmann беше в бакалавърския сезон с Надин Клайн, чист фаворит. От неговата дата, вдъхновена от Дисни, с Надин, където той е първият кандидат, за да целуне бакалоретката, стоеше за много зрители и конкуренти: Алекс ще получи последната роза. И точно това се случи.

Шокираните бяха феновете на шоуто, когато и двамата само два месеца след края на сезона в Instagram обяви края на връзката им. Да, статистически, повечето бакалавърски отношения не траят вечно. Но Алекс и Надин мнозина вярваха, че чувствата им са автентични и няма да сложи край на връзката си толкова бързо.

Надин прощава отново - скоро Алекс?

Nadine има нов приятел сега: Тим Никола. Наскоро тя ги представи гордо на първата обща двойка снимка на Instagram. Повече информация за Тим понастоящем не е налице, защото не е публично.

Но какво да кажем за Алекс точно сега? В Instagram той се показва най-малко като един. Сега вътрешността твърди, че Promiflash малко невероятно: Алекс трябва да се върне във филма за новия бакалавърски сезон с Герда Луис. Като кандидат или просто като изненадващ гост? Никой не знае това, но усещането ще бъде.

Преди всичко би било трудно, тъй като Алекс и Надин на пръв поглед не се разделят в доброто. Малко след разделянето Алекс падна в интервю с RTL Steam и хвърли Надин, за да е счупил ледения студ всеки контакт с него. Дали иска да унищожи с участие в новия бакалавърски сезон Надин един? Това би било много трудно...Но за съжаление перфектното телевизионно усещане.