ремонт на баня

Всяка баня е засегната след няколко години на употреба. Купата на душ не блести по-вече като нови, футоните на плочките се носят и от ревизионното отваряне на ваната тече мафист миризма. Той идва от течовете силиконови съединения по стените. Дойде време за основен ремонт.
Със сигурност можете да правите само без банята си за кратко време и се интересувате от бързо изпълнение на ремонта. Много компании предлагат такова представяне чрез демонтиране на съществуващото санитарно оборудване, обновяване или покриване на плочки, равни на санитарните обекти с ново покритие и инсталиране на нови фитинги за баня. Ако се направи правилно, това решение ще вдъхне нов живот на вашата баня. Вие обаче постигнахте само частично обновяване, тъй като грешките в технологията или проникването на влага поради течащи фуги и стенни връзки не се елиминират. Така че, ако искате да избегнете строеж от една до две седмици в банята си, можете да се откажете от подобно предложение. Съчетайте го обаче с щателна проверка на всички структурни и технически съоръжения.

Стъпка 1: Оферта и описание на произведението

От вас зависи дали ще поръчате две или три от тези компании за посещение на място. Нека всяка от тези компании направи предложения за вас, ако искате да направите промени и модернизации в хода на този ремонт на банята. Поне една от тези компании ще бъде достатъчно гъвкава, за да промени обичайното си пакетно предложение и да включи вашите заявки за модернизация. Трябва обаче да поискате и участието на специалистите по водопроводчици и електротехници. Направете всичко това ясно и с цени, записани в оферта за разходи със съответно описание на строителните работи.

  • Прочетете също - Това струва ремонт на баня
  • Прочетете също - банята е идеално планирана
  • Прочетете също - Ремонт на баня: Ръководство

Стъпка 2: изпълнение

Договорената компания започва с демонтирането на всички санитарни помещения. Всички тръби за вода и дренаж са отворени и вградените компоненти като ваната или подноса за душ се отстраняват от корпуса им. Към този момент водопроводчикът започва да работи, подлагайки всички тръби на тест за налягане и вземайки решение за обновяване на тръбите. В същото време да имате структурното състояние, което преди това е било скрито, оценено и, ако е необходимо, е обновено. Това е вашият неизбежен риск от разходи, тъй като може да се наложи работа, която не може да се предвиди предварително.
Като цяло тази форма на ремонт на банята все още е ефективен начин за създаване на нова мечтана баня.