балкон на навеса

Когато на първо място, на първо място, много собственици на жилища са бързо на идеята да гледат съпротивата на колата, която това може да се използва отлично като балкон. Дори и с планираното изграждане на навес, много от идеята не са склонни към балкона. Но законът за строителството е особено важен тук.

Настани и гаражи и закон за съседство

Поглед като собственик на собствеността и бързо се превърна в мисълта, че можете да използвате цялото място много по-добре. Например, като кликнете върху гаража или на масата само на балкон или. Покривна тераса. Само от типичните размери на навеса, неговият покрив ще даде оптимален балкон.

  • Прочетете също - покрийте балкон
  • Прочетете също - Осигурете балкон
  • Също така четете - мазилка балкон

Трябва да се спазва съответното строителство

Въпреки това, повечето настолни и гаражи са, че те са близки или незабавни до лимита на собственост. Тук обаче много специални правила се прилагат от определена лимит на земята, по-малка от 3 до 2,5 m:

  • Вградената дължина не може да надвишава 9 m (в повечето федерални щати)
  • Построената височина не може да надвишава 3 m
  • Определянето на употребата в навес и гаражи е ясно регулирано
  • Повърхността на преобразуването не трябва да надвишава специфичен обем

Планът за развитие дава още по-подробна информация

По-специално обаче е важно сградата на границата да е държавна държава, която е част от съответната заповед за изграждане на държавата на въпросната федерална държава. Освен това обаче планът за развитие може също да предостави информация, която от своя страна се определя от компетентната община (община, областната администрация, офис на областната администрация и др.Да се).

Въпреки това може да се предположи, че това е по-важно тук, за да се използват толкова по-остър изисквания, отколкото случаят с приложимия държавен план. В допълнение, целта на гаража или навес е ясно регулиран.

Използването като балкон не отговаря на действителното използване на навес

Използването на навес като балкон или покривна тераса, така че редовно ходене навес, не пада по-долу. С други думи, искате само да одобрите навес на базата на сградата на остатъка от автомобила, да се затвори, че като тераса на покрива или балкон на навес не са с един.

Общите височини все пак са надвишени

В допълнение, неразрешената употреба е бързо очевидна и особено забележима, тъй като трябва да се прикрепи парапетът. Повечето навес са на разположение в тази страна като комплект, което от своя страна е точно съчетано с разпоредбите на събранията. Това означава, че височината на навес е обикновено 3 m.

Последици за изгаряне на балкона без релса

Ако сега прикрепете парапета на навеса, височината ще бъде надвишена и бързо разпознаваема. От друга страна, балкон или покривна тераса не могат да се извършват без резервен. Това от своя страна означава, че ако е необходимо, можете да получите много повече проблеми, отколкото черна сграда, ако умишлено застрашавате живота на другите. Това е точно дадено, ако имате балкон или тераса на покрива или достатъчно защита на падането.

Вашият съсед обикновено ще трябва да се съгласи

В крайна сметка това означава, че трябва да дойдете от ближния си или. Да дадат на вашите съседи съответните декларации за съгласие в писмена форма. Дали съседите на свой ред са съгласни, че са настроени на покривна тераса пред границата на имота на 3 м височина, което им позволява да ги наблюдават точно, трябва да се съмняват. Ето защо в този формуляр има закон за съседство.

Съвети и трикове често се случва, че съседите изграждат навес и първо отговарят на изискванията на Закона за строителството. По-късно внезапно е в приюта и той се използва като тераса. Бързо със съответните служби проникват. В хода на конфронтацията, съседът, който е построил такова нещо често на предишните съседи и изисква съседно съгласие или дори камион за изграждане.Когато сте съгласни, не можете да подравните нищо в бъдеще. Така и с сектора на сградата, с изключение на това, че граничните разстояния, които трябва да се спазват, се прехвърлят на тяхното имущество. По този начин декларацията за строителен сектор би била масово засегната от тяхното собствено отношение. От двете заявки е в ретроспекция (с черна конструкция) спешно.