Ремонтирайте балконската врата сами - 3 съвета

Балконната врата всъщност е много гениално изобретение. Тъй като се използва едновременно като врата и може да се накланя като прозорец, той трябва да премине през много и отделните части са обект на голямо износване. Разбира се, не можете сами да поправите всичко на балконска врата. Тук обаче показваме три неща, които можете да поправите доста лесно.

Какви щети можете да отстраните сами:

  • Вратата вече не остава затворена - сменете фиксатора
  • Вратата е окачена или изкривена - вратата трябва да се регулира
  • Функцията за накланяне е откачена - ако е необходимо, сменете накланящия се фитинг
  • Прочетете също - балконска врата - разходи и цени
  • Прочетете също - вратата на балкона не остава затворена - така вратата се задържа отново
  • Прочетете също - инсталирайте вратата на балкона и коригирайте

1. Заменете сделка

Сделката със сигурност може да бъде обменяна за универсален супер. За това не е задължително точният тип производител е необходим. Има само два винта, които осигуряват сделката.

2. Регулирайте вратата на балкона

В гънките и лентите на балконната врата са настроени винтове, които могат да се завъртат или с отвертка или ключ на Allen. Първата проверка, когато вратата виси или удари и може да бъде подпомогната от второ лице, ако е необходимо.

3. Подновяване на накланяне

Донякъде по-трудно от първите две задачи е обменът на накланящия се монтаж. Тук, преди всичко, не може да се използва друго монтиране. Универсалните фитинги не се вписват във всяка врата и не работят с всяка система.

Създаване на производители

Ако все още има стари фактури, на тях може дори да се намери точното име на вратата. Обикновено обаче името на производителя се изписва някъде в рамката на вратата или на обкова. С малко късмет там може да се поръча десният завой / наклон.

Снимки и маса

Ако производителят не е на разположение, трябва да направите снимки на фитинга и да го измерите много точно. Трябва също да правите снимки на отделните спирки. В много магазини за хардуер или при производители на прозорци можете да намерите дебели каталози с фитинги. Получаването на ролята може да отнеме известно време, но шансовете за успех не са лоши.

Сменете наклонения фитинг

Абсолютно се нуждаете от втори човек, ако искате да замените фитингите. След отстраняване на стария фитинг, вратата пада от пантите си и не можете да направите и двете, да задържите вратата и да претърсите новия фитинг на мястото му.

Съвети и трикове Като наемател трябва да внимавате сами да ремонтирате. Можете да носите отговорност за щети. Освен това наемодателят трябва да гарантира, че вратата на балкона работи.