Bar Refaeli дава Leonardo Dicaprio & Rihanna тяхното благословение

Бившият холивуд звезда беше напълно отпуснат на летището. Адресирани до най-новите слухове около Боа и певицата имаше само доброжелателни думи.

Bar Refaeli й дава благословия бившия си приятел Леонардо Дикаприо и Риана. Сега тя се изрази на летището до най-горещите слухове за златните глобуси. На рождения ден на приятелския дизайнер Ники Ервин в имението на Playboy в събота певецът трябваше да отиде на сензор за кърпа с вечния бакалавър.

Две очевидци бяха съобщавали от спалните целувки между двете суперзвезди. Женският рояк току-що е отделен от немския супермодел Тони Гарн. Адресиран до предполагаемото заливане, барът на летището отговори репортерите на Услугата на знаменитостите ":" Риана е страхотна! Мисля, че тя е човек!"

Най-новите новини рефа Schnipp-Schnapp: Bar Refaeli има в ножа

От ноември 2005 до 2009 г. вие и Dicaprio са били двойка, се разделиха в приятелство. Причината за разделянето на имена тогава: "никой от тях не е готов да бъде уреден. И двамата имат кариера, те са много заети и водят в различни посоки.- Въпросът дали Ди Каприо някога щеше да шие, тя отговори: t."В момента красивият израелд е единичен, след като е бил отделен от богатия търговец на плодове Ади Езра миналата година.