Гола реалност: Фотограф показва гърди такива, каквито са в действителност

Край на Photoshop, това е реалността. И това е феноменално! (Видео по-долу)

Вероятно не минава ден, без снимка на голи гърди на жена да бъде представена в медиите. Истинската им цел, а именно да кърмят нашите бебета, обикновено е на заден план. В нашето западно общество лоното е повече от това. Това е ключов сексуален стимул, ерогенна зона, означава женственост, еротика и разбира се секс.

Но начинът, по който женската гърда се изобразява в медиите, едва ли отговаря на реалността. Ние сме карани да вярваме как трябва да изглежда перфектната женска гърда и милиони жени по целия свят се чудят: Не е ли нещо наред с гърдите ми? Дали са твърде големи, твърде малки, твърде висящи, твърде неравномерни, ...? Защото едва ли някоя жена отговаря на "идеалната мярка ", която се разпространява в рекламата.
Темата за здравето също играе толкова важна роля за жените - средно една на всеки осем жени ще развие рак на гърдата през живота си. Но това всъщност не се вписва в медийния образ на гърдите на секси жената. Човек предпочита да показва женската гърда като обект на естетичен стимул, без петна, без проблеми. Гърдата е обект на желание, но само докато е съвършена.

Тази кампания показва реалността

Как жените наистина мислят и се чувстват за гърдите си и как са представени публично за разлика от това - кампанията 'Гола реалност ' иска да сложи край на този дисбаланс. Ето защо основателят Лора Додсуърт фотографира жени по цял свят голи, показвайки гърди такива, каквито са в действителност. Без Photoshop, без обработка на изображения. Точно както изглеждат. "Жените са обсипани с изображения на уж " перфектни "гърди. Нищо чудно, че нямат доверие в собствените си гърди “, обяснява тя.

© Copyright Laura Dodsworth 2012-2014. Всички права запазени. Не възпроизвеждайте без разрешение.

Лора Додсуърт е много загрижена за показването на реалността. Много жени се борят с външния си вид, имат чувството, че не отговарят на настоящия идеал за красота. Това може да доведе до съмнение в себе си, несигурност, омраза към себе си или депресия.
Лора също възприема много агресивен подход към рака на гърдата, показвайки на жени, на които е трябвало да се подложи мастектомия, които са загубили гърдите си, но са си върнали живота! Лора иска да покаже колко красиви, колко силни и колко възхитителни са жените!
Тя дарява част от приходите от продажбата на книгата си на британска организация за изследване на рака.

Ако искате да подкрепите 'Bare Reality ' с дарение, можете да го направите на Kickstarter. Можете да намерите повече информация за проекта на уебсайта без реалност.нето

Видеото:

Зареждане...