Инструкции за кабинет под наклонен покрив

Вече не искате да се взирате в мъртво пространство пред улицата под наклонения таван? Какво ще кажете за персонализиран шкаф като практично място за съхранение на книги, дрехи или боклуци? Тук ви даваме проста инструкция за монтаж.

По този начин изграждате своя индивидуално направен шкаф

Пространството на drempel не е наистина удобно за своята ниска надморска височина - не е свободна след закона за наемане само на височина на помещението от 2 метра като жилищна площ без наем. Преди да погледнете богатите, но за специални ситуации, но не достатъчно приспособими пазарни глупави и глупави, изградете себе си най-добре, което го прави полезен да използва тази стая.

  • Също така прочетете - как сте плъзгащи врати в drempel
  • Също така прочетете - проблемната област, преход от Dremp до наклона
  • Също така четете - инструкции за строителство за врата в покрива

Идеалът е шкаф за това. Тъй като зад заключващите се врати се създава пространство за съхранение, което не е подходящо за постоянна употреба чрез ниска позиция и в която рядко се използва и може би не много значително прибрано.

Със следващите инструкции за сглобяване дори самоделките „направи си сам“ могат лесно да преместят такъв шкаф в стаята за конфитюри. Той е разделен на следните стъпки:

1. Изградете основната рамка
2. Вероятно. Издърпайте рафтовете за съхранение
3. Прикрепете страничните панели и вратите на шкафа

Основна структура

За основната рамка първо изградете опорна скоба от прости квадратни дървени материали. Най-добре е да поставите ред къси опори директно върху стената на задника и отзад, а втората толкова отпред, колкото искате шкафът да е дълбок. В горната част направете митра, подходяща за наклона на покрива. Измервате наклона на покрива с помощта на фаска.

Закрепвате дървените опори с винтове веднъж отдолу, като използвате ъгли (само отзад и отстрани) и отгоре на гредите. Единственото нещо, което не трябва да се прави, е да се повреди пароизолацията.

Дъски за картотекиране

Ако не искате просто да хвърлите прибраните неща зад вратите на шкафа по неорганизиран начин, най-добре е да използвате рафтове за съхранение. За да направите това, можете или да прикрепите хоризонтални напречни пръти между вертикалните опорни дървени материали, върху които поставяте дъските на рафта, или да ги завиете. Ако искате да можете да регулирате височината на дъските, ако е необходимо, има релсови релси за закачане в подпори за рафтове.

Странични стени и врати на шкафа

Освен ако не инсталирате шкафа от стената на стаята до стената на стаята, затворете всички отворени страни. Най-лесният начин да направите това, а също и за предните врати на шкафа, е да използвате гипсокартон, който може да бъде добре декориран с тапет или декоративен филм. След това можете да използвате и прости, не прекалено тежки панти, за да направите вратите на шкафа сгъваеми. Копчетата за завинтване са подходящи като дръжки на вратите.